Seriös man för ett kk förhållande

Hur svårt skall det vara att hitta en vettig och seriös man för ett kk förhållande på längre sikt? Mängder av svar men fåtal som drar till sig mitt intresse. Varför skall det vara så svårt att hitta en man som kan uppföra sig i text och tal och dessutom beredd att ge allt sitt intresse till EN älskarinna och inte fler. Är inte heller intresserad av k*k bilder eller en berättelse om hur duktiga älskare ni är och vad ni vill göra med mig i sängen. Så jag försöker igen. Är en mogen kvinna 50+ som söker efter en trevlig gentleman ca 45-58 för en trevlig samvaro allt från sex till att ta en fika eller middag. Den som vill träffa mig måste också vara beredd på att komma till Eskilstuna regelbundet då på hotell som du ordnar. Eller allra helst någon som bor i stan och har ett kärleks näste att ses på. Du får inte heller tveka att röra dig fritt med mig som att ses på en fika eller annat på stan. Jag är varken udda eller har konstiga läggningar. Jag är en helt vanlig tjej som gillar mjuksex men utan för den delen vara tråkig då jag gärna provar och leker i sänghalmen både mjukt och hett. Så för att få mig på fall behöver jag bli uppvaktad och nyfiken. Bli attraherad av vad jag ser och känner annars funkar det inte. Och jag är ingen desperat kvinna utan letar tills jag hittar rätt. Jag är gift och ser helst att du är det också och vill inte ha några kommentarer eller pekpinnar om det.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.