Mullig undergiven tjej söker äldre

Jag är en öppen och undergiven kvinna som önskar träffa en äldre man. Eftersom jag är undergiven så får du gärna vara dominant, dock är det inget krav. Mina fantasier handlar mycket om olika typer av tabubelagda relationer, och det skulle vara trevligt (men återigen inget krav) om du gillar detsamma. Jag tänder även på åldersskillnad, vilket framgår tydligt av annonsen 😉 Jag är mullig, snaggad och tatuerad. Hårig eller rakad beror på ditt önskemål. Hur du ser ut spelar ingen större roll (men jag har en förkärlek till mulligt). Jag finns i Hägerstensområdet men kan tyvärr inte ta emot besök här hemma då jag inte bor själv. Önskvärt skulle vara att du finns i närheten. Ditt civilstånd är inte mitt bekymmer.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

2 kommentarer

 1. aram söker en kvinna -älska slicka och längre knull !
  Snäll o trevlig .
  Bor i Stockholm
  invman08
  Om ni vill snacka på Skype. Rör kik
  Puss puss

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.