Läraren på klassfest

Läraren på klassfest
Läraren på klassfest

Jag hämtade böckerna i mitt skåp och gick mot ljudlektionen. Mediaprogrammet var helt rätt val för mig som gillar att göra radio. Dessutom fanns ju denna sexiga lärare, Lars, som småstötte lite på vissa av oss elever. När jag kom in till lektionen tittade han mig i ögonen innan blicken vandrade ner mot min idag ganska så bara mage. Han smålog lite åt mig och vände sig mot klassen igen. Jag gick och satte mig och han fortsatte skälla på oss om hur man kopplade ihop Patchen (gör så ljudet på bandspelaren kommer in i datorn) och han verkade riktigt irriterad den här gången. Vi elever skruvade lite på oss och var allmänt deppiga när han slutligen lät oss fortsätta arbeta med vad vi höll på med. Tystnaden var total till en början, men när han gått in på sitt kontor så började stämningen komma tillbaka igen. När jag skulle dra över alla ljudklippen till det nya dokumentet hängde sig datorn såklart. Och jag som alltid brukar fråga Lars om hjälp, bad min kompis ropa på honom istället. Han kom och stod säkert en kvart och hjälpte henne, medan jag gick över till att skriva ett radiomanus. Jag brukar alltid känna att han stöter på mig, för han håller kvar sin blick lite för länge på ”vissa” ställen, han stryker sig mot en utan anledning osv. Men å andra sidan är han inte så himla äcklig, faktum är att jag tycker det är oerhört spännande och smickrande när han stöter. Han är en sån som man kan busa och bråka med hur mycket som helst, och han bara ler. Jag satt på en bänk och plötsligt kommer han och pressar sig förbi några elever, vilket gör att han kommer väldigt nära inpå mig och jag känner hans heta andedräkt emot mina läppar för en sekund. Hans blick dröjer sig kvar ända tills han är vid dörren, innan han vänder blicken framåt igen. Wow! hinner jag tänka. Laddningen emellan oss hade gått att skära med en kniv.

Han kommer därefter stressad tillbaka till min kompis. När han stått där i cirka tjugo minuter så ställde jag mig bakom honom och försökte se vad som gjordes. Jag höll i ett sånt där nyckelband som är så modernt just nu, och snärtade till honom på baken, lite sådär på skoj. Visst det gör himla ont, men vad sjutton…

– Va gör du??

– Jag bråkar lite! Sa jag ärligt.

– Sådär kan du ju inte göra! Jag försöker hjälpa en elev här, och du bara förstör! Han försökte låta allvarlig, eller också så var han allvarlig. Det vet man aldrig med honom.

Han gick emot mig och jag tog det som en busig invit och sprang i slowmotion mot dörren, och skyndade mig in på hans kontor. När han kom dit såg han mig länge och djupt i ögonen och jag höll blicken stadigt i hans. Han stängde och låste dörren och la sedan händerna på varsin sida av mitt huvud på bokhyllan bakom mig. Jag kände mig fångad.

– Du är kåt på mig, sa han lugnt.

– Kanske det, svarar jag lika lugnt.

Han tog mina händer och pressade upp dom på hyllan bakom mig så att jag inte kunde röra mig. Kände mig utlämnad, och jag gillade det enormt. Hans ansikte var bara några centimeter ifrån mitt, mina armar var låsta i hans grepp och jag darrade av upphetsning. Jag kysste honom hetsigt men han drog sig undan en bit.

– Hur länge har det här pågått? Frågade han, precis som att det var jag som stött på honom.

– Sen i morse.

– Du är ju en elev, vi kan inte hålla på såhär, det måste du ju förstå.

– Mmm jag vet, sa jag och tittade ner i marken. Fortfarande med hans hårda grepp runt mina handleder.

Men sen tryckte han sitt underliv emot mitt och började andas tungt, och jag bara njöt. Kysste mig på halsen och i ansiktet medan jag försökte göra detsamma. När han började massera brösten kastade jag mitt huvud bakåt och slöt ögonen av njutning. Så skönt! Men då tog han tag om mitt hår, satte sig i sin kontorsstol och mig gränsle över hans lår. Jag kysste hans hals och blottade bringa intensivt och min ena hand vandrade ner mot hans mandom som nu var ganska så hård märkte jag. Hans hand smekte över min rygg och ner innanför mina trosor och jag tryckte mig emot den. Jag knäppte upp hans byxor och fick snabbt tag om kuken som jag hetsigt började runka. Jag hörde hur han andades tungt och han tog tag om mitt hår med ena handen. Stönade lågt. När jag gett honom en rejäl avsugning så reste jag mig upp och rättade till mina kläder. ”Jag måste fortsätta arbeta nu..” Han sa inget utan stoppade ner sin slaka kuk i kallingarna. Jag öppnade dörren och gick ut.

Senare samma dag planerade vår klass en klassfest som skulle äga rum i en lokal utanför staden. Några elever i vår klass gick runt och meddelade våra lärare att de också var välkomna. Det var nämligen flera i klassen som tyckte lärarna var riktigt coola och bara skulle pigga upp stämningen. Det tisslades och tasslades om vad lärarna skulle tycka om alkoholintaget, skulle de acceptera fulla elever?

På fredagen tog jag och några klasskompisar bussen ut till lokalen, klockan var runt 21 och de flesta var redan där. Vi hade förfestat sen klockan sju och var ganska berusade. Det första vi såg när vi kom in var Lars som shejkade loss på dansgolvet, klart påverkad. Några andra lärare var också där, med varsin öl i handen och glatt konverserande med de andra grabbarna i vår ålder. Tydligen inga problem! Jag gick ut på dansgolvet och började min dans (jag dansar på fritiden) och fick hela dansgolvet med mig i rörelserna. Det var årets hit som spelades och killarna skrek av förtjusning. Jag körde igenom hela registret av höftrörelser och danssteg och när jag vickade på rumpan som mest kände jag Lars bakom mig som inte var sen med att hänga med i mina rörelser, tätt pressad mot min häck. Vid det här laget var det ingen som såg oss eftersom dansgolvet var packat av elever, inte bara i vår klass. Jag njöt av att känna hans varma mage mot min rygg och trots hans ålder var han otroligt duktig på discodans, man kunde lätt ta honom för en elev. Efter ungefär en kvart av dansande gick vi och satte oss och pratade om allt möjligt. Han tittade mer än vanligt på mitt ansikte, precis som om han såg mig för första gången. ”Jag börjar ju bli lite upphetsad här, med alla tjejer som vickar på häcken” säger han så småningom. ”Ja jag kan ju inte säga detsamma, killarna är inte mycket för dans”

”Vad tyckte du om mig gå?” frågar han. ”Du var väldigt duktig! Har du tränat?” ”Nää bara med min fru..” säger han med ett leende. ”Vill du hänga med in på toan?” fortsätter han. Och jag bara nickar, märkbart kåt av spritens verkan. Ingen ser oss när vi går och ingen är ute vid toaletterna så det är lugnt. Han stänger dörren och omfamnar min rygg samtidigt som han spänner blicken i mina ögon och jag andas stötvis av kåthet. Våra läppar är bara en dryg centimeter ifrån varandra och vi känner dragningen emellan oss. Så möts vi och han tar tag om min nacke, hans tunga är vild i min mun. Hans knä särar på mina ben och jag juckar och gnider min fitta emot det. Det känns som att jag sprungit flera kilometer och mitt huvud, hjärta och fitta dunkar ikapp. Jag knäpper upp hans byxor och drar ner dem en bit och han hjälper mig att ta fram kuken. Jag sätter mig ner och börjar suga girigt på hans kuk, fast besluten att han ska få det skönt. När jag slickar i långa drag på strängen så stönar han oavbrutet. När jag också börjar slicka och suga på pungen samtidigt som jag runkar honom, så är han oerhört nära så jag slutar tvärt. Sedan pullar han mig skönt och smidigt, med tummen på klitoris och i cirklande rörelser. Det märks att han gjort detta många gånger. Vi flyttar oss snabbt in i ett hörn och han för snabbt in kuken i min dunkande fitta och mina ben vill nästan inte bära mig längre. Han tar tag med sina starka armar runt min midja och jag anstränger mig för att inte skrika alltför högt av njutning. Han tränger djupare och djupare in för varje stöt, och i allt snabbare tempo. Jag lutar min panna mot hans högra axel och kvider tyst varje gång hans kuk slår i botten. När det känns som att jag ska svimma av njutning så går det för honom och mig nästan samtidigt, men han hinner dra ut den sekunderna innan. Jag tar tag om den och runkar ut de sista spruten och han ser glatt och sexigt på mig. ”Det här måste vi göra om” säger han bestämt. Jag bara nickar och ler.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.