Kvällsknull på Torsdag

På torsdagskväll/natt har jag eventuellt några timmar över för härligt knull! Är du sugen och kan ordna ett bra ställe, alternativt ses i skogen utanför stan, får du gärna höra av dig! Jag ska ut med några vänner o ta ett glas vin eller två. Vin o en varm kväll gör mig alltid kåt och sugen på kuk men jag kommer bara kunna bestämma med kort varsel. Jag söker en äldre, dominant, gärna kinky o fantasifull man. du måste ha Kik o vara beredd att visa ansiktsbild trots att jag inte gör det. vid träff är kondom ett krav. Jag älskar rejäla kukar och blir gärna påsatt i alla mina hål. Puss

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

6 kommentarer

  1. Om du inte är upptagen under påsk tid då kontakta gärna mig så kan vi hitta nåt att göra.
    Ha det bra!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.