Gift, men nyfiken på mer

Skriv till mig om du tror att vi passar ihop. Jag älskar att suga, det finns inget mäktigare än att nästan kvävas av en kuk medan man smeker sig själv till orgasm Jag gillar att du är hårdhänt, det måste nästan göra lite ont för att det ska vara riktigt skönt. Nyfiken på allt och upptäcker gärna nya saker tillsammans med dig. Men superviktigt att du är lyhörd och slutar när jag vill. Vill inte bli förödmjukad bara för att jag vill känna en mans styrka och hårda kuk. Viktigt att du förstår skillnaden. Jag är lyckligt gift, men olycklig på ett annat plan. Vill hitta någon som kan ge mig det jag saknar, men inte kräver mig på mer än så. Kanske om du är i min situation och känner som jag?

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

9 kommentarer

 1. Hej, ung kille här med en redig kuk. Tycker att det är synd att du inte får den njutningen du behöver och tänkte därför stälöa upp och hjälpa till. Svar inom kort skulle uppskattas 🙂

 2. Hej! Du låter intressad, Kommer tillfredställa dig. Hör av dig om du vill bli riktigt knullad.
  Puss o kram

 3. Hej
  Detta låter spännande.
  Känns som jag é i lite samma sits som dig.
  Hör av dig så kanske vi kan få till ngt

 4. Hej!
  Jag är en gift man, 50 år, med lång erfarenhet av sex, och fokus på bådas njutning.

 5. Hej!
  Jag är en gift man, 50 år, som har lång erfarenhet av sex och även analsex.
  Jag har fokus på bådas njutning och kan få dig att komma hur många gånger son helst. Frågan är hur länge du orkar….

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.