Kräsen tjej söker en sexig kille

Kräsen tjej söker en sexig kille

Jag söker efter en sexig kille som främst vill träffas för sex men som kanske också kan vara öppen för att ta en skogspromenad eller ett kvällsdopp under sommaren. Du ska vara fullt avslappnad, inte ta livet på för stort allvar och ha en stor portion humor. Är du en sådan som bara vill ses hemma lite då och då för ett knull så passar du inte riktigt mig.

Ska det här fungera mellan oss så ska vi kunna umgås en del även som vänner. Därför kommer jag att vara extremt noga med vem jag träffar här. Det är för mig viktigt att vi båda är lika attraherade av varandra, så jag kommer rata er som jag inte direkt är attraherade av. Ålder: 25 till 40 år. Skicka in ditt CV så får vi se om du kallas till en intervju.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.