Knullförhållande med mig

KnullförhållandeJag är en tjej som bor i södra delen av vårt land. Jag ser bra ut, har jobbat lite som modell. Just nu har jag svartfärgat hår, blå ögon, slank kropp och ett par härliga och välformade bröst. Jag är 25 år och ni kan vara mellan 30-45 år. Har för inte så längesedan gjort slut med min kille och behöver därför träffa någon för skön sex. Är inte intresserad av något seriöst förhållande utan bara ett knullförhållande. Ni behöver inte vara singel men vill att ni ska kunna komma ifrån när jag vill träffas. Jag tänder på stora kukar men det är absolut inget krav. Jag ställer absolut inte upp på några udda saker som S/M, toa eller våtsex. Bara vanlig härlig mjuksex med mycket slick, sug och knull. Ta och presentera er när ni svarar så hör jag av mig till de som är mest intressanta. Har krav att ni är friska och rena, jag är det.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.