Knullade min bästa kompis

Vi pluggar båda på samma högskola, och jag har alltid tänkt på honom som en bror. Det är en ganska rolig historia, för jag är en ganska kåt person, men samtidigt vill man inte knulla med sina vänner (för det gör faktiskt de flesta vänskaper ganska pinsamma).

I vilket fall letade jag alltså efter nya knullkontakter, och använde som vanligt internet för detta. Det är helt enkelt mycket lättare att hitta knullkompisar i en mer avslappnad spänning. Jag hittade givetvis min kompis på sexsidan jag använde, och till att börja med var det riktigt riktigt pinsamt, men till slut kom jag över det och blev riktigt kåt istället.

Jag började med att skriva till honom utan att han visste vem jag var. Det gjorde mig ännu våtare i fittan – men till slut ville jag bara att han skulle knulla mig, så jag berättade vem jag var.

Vi träffades i min lägenhet helgen där på. Vi kom överens om att vi skulle äta middag, men så fort han kom innanför dörren började vi knulla. Först i soffan, sen flyttade vi oss till sängen. Där knullade vi en gång till och jag red hans stora kuk hårt. Givetvis var vi tvungna att duscha efteråt (och gissa vem som då fick kuk en gång till? hehe).

Efter många om och men lyckades vi slutligen äta middag. Jag sög av honom samtidigt som han lagade mat – och vi blev mer eller mindre tillsammans. Om du skulle vilja vara med om en liknande historia rekommenderar jag dig att använda DelaKudde för att hitta en knullkontakt. Det är faktiskt inte så svårt!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.