Knulla mig både i fitta och anal

Knulla mig både i fitta och analHej, jag är en tjej som bor ensam i Lund. Jag är 20 år gammal och ser bra ut. Jag gillar det mesta inom sex bara det är mjukt och skönt. Jag söker efter män som är 30 år och uppåt. Ser gärna att ni är skäggiga och har hår på bröstet. Jag gillar att suga kuk och ta sperman i mitt ansikte eller att ni sprutar över mina bröst. Ni får gärna knulla mig både i fitta och anal. Jag är väldigt förtjust i sexiga underkläder och i höga klackar. Ni män som känner att detta är något, ta och skriv till mig och lämna ert telefonnummer. Jag är ren och frisk av mig och det måste ni också vara. Hoppas på många sköna svar från er äldre män nu.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej
    Här har du en 36årig nyskild man, skägg o hår på bröstet som en man ska ha
    Älskar sex o tänder på analsex, är väldigt förtjust i att ge oralsex.
    Finns 4 mil ifrån Lund, har bil så jag tar mig lätt dit.
    Hoppas på svar från dig

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.