Knullar mig snabbt

Knullar mig snabbtÄldre XL-man för anonymsex
Jag söker äldre män som vill ha anonymsex med mig. Minst 15 år äldre, med minst 18 cm kuk. Jag vill inte knulla länge, snabbisar enbart. Jagg suger inte, och kysser inte. Jag kan komma hem till er, eller så kan vi träffas i bilen. Jag har några fantasier som jag vill uppleva. Kanske någon kan hjälpa mig att uppfylla de (och mig). Jag vill bli slickad och knullad av dig. Vill känna dig tränga in i min kåta fitta. Jag vill bli hårt tagen av dig, älskar när en äldre man knullar mig snabbt och hårt. Gillar du att knulla snabbt. Jag hatar långa förspel. Jag vill ha in den med en gång.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

  1. hej här har du en kille du söker 60 till våren låter gammalt , det är bara siffror du får som du vill ha det spännande möte hör av dig

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.