Knulla mej skönt

knulla_mig_skontÄr en tjej på 47 år som söker en fin man i 40-50 års åldern som vill ha sex med mej. Jag är svarthårig och normal i kroppen med en halv rakad bullmus och fina bröst i D kupa. Vill bara träffa män i Gävle, Sandviken området och som är rena och trevliga. Ett krav är att min pojkvän får titta på när du knullar mig. Har ni ingen bild på er och om ni inte berättar hur, var och när vi ska ha sex behöver ni inte svara.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej sötnos jag är en kåt kille som skulle knulla dej framifrån och sen rider du på min sperma fyllda kuk och sen skulle sätta in min kuk bakifrån så min sperma kommer in i din blöta fitta ring mig snälla heter Rikhard från Kiruna du kan ring mig på det här numret 0702213756 jag är så jävla kåt jag är så jävla les på att runka min kuk.?⚘.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.