knulla med varandra

knulla med varandraErfaren!
En tjej på 22 år söker efter en trevlig man att träffa. Jag vill att du är över 30 år och att du är erfaren. Jag är trots min ålder rätt erfaren och vill inte träffa någon nybörjare. Jag har ljust hår och blå ögon. Är 168 cm, väger 62 kg och har 60a. Jag vill helst att ni är vältränade, om ni inte är det så vill jag i alla fall inte att ni är tjocka. Om ni vill träffas så vill jag att ni hör av er till mig och presenterar er. Jag kommer att ta kontakt med de som är intressanta och så får vi träffas på neutral mark först för en fika eller lunch. Sen får vi se om personkemin stämmer. Tycker det är viktigt att den gör det om vi ska kunna knulla med varandra. Tycker du att det låter vettigt ska du höra av dig till mig med en gång. Jag kräver att du är frisk och ren av dig och att du är trevlig. Hoppas vi hörs snart.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.