Knulla i Malmö

Knulla i MalmöTjej på 27 söker kille som vill knulla i Malmö. Vill träffa kille med enorm kuk som gillar hårda tag och som inte är feg till att visa var skåpet ska stå. Gillar att vara undergiven och strypsex så länge de inte är menat för att döda mej så klart. Vi kommer inte att träffas bara för att knulla utan ses vi överhuvudtaget så är de för att se om vi klickar för det. Vi kan ha kontakt här till att börja med så får tiden utvisa om det händer nånting mellan oss.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

10 kommentarer

  1. Hej Godmorgon!
   ja bor i Malmö jag är en kåt man som älskar att ha sex om Och min fantasi är jag vill knulla en bodybuilder och jag ser fram i emot din email

   1. Hej Godmorgon!
    ja bor i Malmö jag är en kåt man som älskar att ha sex om Och min fantasi är jag vill knulla en bodybuilder och jag ser fram i emot din email
    Kan du skicka ditt nummer..
    Jag väntar på dig

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *