Jag söker män som är dominanta

Söker dominanta män

Hej Jag söker män som är dominanta och som vet hur man får det man vill ha. Är en kvinna som har många fantasier som jag aldrig fått uppleva. Min man och jag har nästan aldrig sex numera. Vill att du tar kommandot och ser mig som någon som du kan utnyttja och göra som du vill med. Tror du behöver uppfostra mig för att jag ska lyda och veta min plats. Jag arbetar som lärare så jag kommer inte att skicka några bilder, telefonnummer eller vara med på cam. Har ett rykte att tänka på. Du som svarar ska ha bild och kunna ta dig tid att prata med mig här under en tid tills att jag börjar lita på dig. Vill gärna ha längre svar där du berättar om dig själv och vd du vill göra med mig. Hoppas du hör av dig

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

5 kommentarer

  1. Jag kan ge dig det du söker.. Och mycket mycket mer….
    Hör av dig så kan jag skicka bilder och berätta vidare vad jag vill ha och kan ge…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.