Gillar mogna män

Sextokig men vill gärna mer än att bara ligga? Söker någon likasinnad, egentligen ingen kk eller one night stand. Vet kanske dum sida att vara på då. Men testa kan man ju då jag tycker sex är en viktig del. Att du kan få mig att skratta och har hjärtat på plats är en bra bit på vägen för att charma mig. Du ska gärna vara mellan ca 26-40 undantag till 45 om det skulle finnas attraktion. Inga par, gifta eller folk som tänkt vara otrogna behöver maila tack! Eller vill köra upp en kuk bild direkt i ansiktet på mig. Jag är lite mer svårflörtad än så, behöver först bli mindfuckad. Gillar mogna män som tar för sig! Du ska gärna bo i Skåne” som jag, är det annars lönt?! Söker inte webcam, telefonsamtal och sådant, OM det nu inte klickar med någon längre fram. Ha gärna bild på dig själv, vill gärna se den jag pratar med. Ha gärna intresse för hårdare tag/ BDSM.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.