En härlig klassträff

Utav alla de sexuella erfarenheter som jag delgivit min omgivning, så har jag valt att delge den mest upphetsande och givande. Men i min iver att ta upp de mest lysande upplevelserna, så har jag undgått den mest extrema, vildsinta och ”chockerande” av dem alla: den som inträffade under en skolfest, den sommaren om jag börjat första året på gymnasiet. Nåväl, här kommer den. Spänn fast säkerhetsbältet, för det här kommer att bli hårresande läsning så jag hoppas du gillar vilda sexnoveller.

Den där fredagskvällen inleddes som så många andra festkvällar. Gänget från klassen samlades hemma hos Erika, vars stenrika pappa hade ordnat med en femrums våning åt henne. Det hade kommit en del andra dit och sammantaget var vi väl en sjuttio personer där inne. Hög stämning, mycket musik och en hög ljudnivå. Toleranta grannar som delvis deltog i festligheterna. En succéartad kväll från början. Fler och fler par började leta upp lediga rum eller utrymmen och en del delade utrymmen med varandra. Erotiken glödde överallt den där kvällen.

Själv hade jag hamnat i den riktiga sängkammaren tillsammans med två andra killar, Samuel och Danne, med varsin brud, plus en intresserad publik bestående av sju hysteriskt kåta tjejer. Samuel och Lilly hade redan börjat brottas med varandra, deras kroppar var redan svettglänsande av kåthet och allmän upphetsning. Danne och Beatrice tungkysstes, men inte mycket mer. Jag och Anja slet av varandra kläderna och jag flämtade till inför åsynen av hennes kropp. Den var stark och otroligt vältränad, smidig och med alla muskler spelande under den solbrända huden. Hennes långa, ljusa hår omgav hennes kropp som en aura av sexualitet och hennes händer darrade, bröstvårtorna var styva och väntande på hårda fingrar.

Hennes docksöta ansikte brann av uppdämd kåthet och en aggressiv längtan efter en stark man. Jag gled ner på knä och lät tungan glida in i hennes djupa, vackra navel, lika mjukt rundad och bred som hennes uppspärrade näsborrar, vars runda former ständigt vibrerade och rörde på sig, som om de speglade den livsaptit som hon hade. Jag såg hur Lilly bestigit Samuel och nu red honom skrikande, smiskande sig själv med handflatorna, samtidigt som han knådade hennes bröst hårt, hårt och drog henne i håret, böjde sig upp och bet henne i halsen. Där fanns all den friska aggressivitet som vi alla innerst inne så hett eftersträvar. Beatrice hade blivit naken, men Danne behöll byxorna på ett tag till, allt för att hetsa sin partner till vansinne. Hennes ansikte var förvridet av kåtvrede, hon morrade djupt nere i halsen och älskade att bli retad. När som helst så skulle han ta henne.

Publiken hade sedan länge klätt av sig och smekte varandra, kysstes och brottades. Två färgade tjejer, otroligt vackra och med starka kroppar, var inbegripna i ett fejkat samlag med två dildosar, som de borrade ut och in i sin partners respektive organ. Jag trodde inte mina ögon. Nu kände jag Anjas händer i mitt hår, hur hon drog i det, tvingade ner mitt huvud mot fittan. Jag lydde villigt och pressade ansiktet mot den kraftigt hårbevuxna härligheten. Jag hörde de andra kvinnornas kåtskrin och killarnas triumferande grymtningar. Jag blev insmord med Anjas könsvätskor och mina händer gled ner längs hennes starka rygg, kupades runt de runda, hårda skinkorna. Då blev det för mycket. Jag vräkte ner henne på sängen, knuffade till en vilt skrikande Beatrice, som nu hade Dannes kuk uppborrad djupt inne i anus och rände in min hett bultande stake i Anjas dunkande, pulserande grotta. Hon skrek ut sin aggressiva kåthet och visade tänderna i ett kåtgrin, samtidigt som hon fick Lillys fitta över sitt ansikte. Samuel höll på att ta henne i munnen och vi var alla inbegripna i akrobatiska ställningar.

Beatrice började bita mig i skinkorna och hennes tunga vispade då och då upp mot mitt anushål. Jag blev mer upphetsad än någonsin tidigare. Mitt juckande blev hysteriskt, Anja var totalt dominerad av Lillys fitta som pressade med all kraft mot hennes ansikte, pulserande och vått. Hennes kropp kastades av och an, vred sig som en mask på en krok och ur hennes halvkvävda strupe steg ett vrål av upphetsning och hämningslös njutning. Jag såg Dannes kuk fara in och ut ur Beatrices anus, insmord med sköna safter, glänsande och stark. Beatrice lät mina pungkulor försvinna in i sin mun och jag kände dem vibrera utav hennes djupa stönanden och skrik. I det ögonblicket uppnådde de två färgade tjejerna i publiken var sin orgasm, deras svettglänsande kroppar vilt slingrande sig om varandra. Deras kärleksakt hetsade oss alla till stordåd, nu var alla i den kvinnliga publiken nakna och ormgropen var ett faktum när de alla ramlade ner i den stryktåliga dubbelsängen. Jag blev yr och nästan desorienterad av all den massiva sexuella upphetsning som omgav mig.

Hela synfältet upptogs av darrande kroppar, uppspärrade näsborrar och könsöppningar, svettglänsande hud och bett och lätta smiskningar, smekningar och ofamningar. Anja fick så sin orgasm. Hon skrek som om hon vore torterad och hennes kropp genomfors av kåtkonvulsioner. Jag kände hela hennes underliv pulsera maximalt, hennes ögon visade bara vitorna och till sist kom bara ett hett väsande över hennes läppar, kroppen spändes som under ett krampanfall, men till sist slappnade hon av och började stortjuta av lycka. Jag såg hur Danne plötsligt bestigits utav både Beatrice och en tjej från den nu så aktiva publiken. Hon hette Hanna och jag visste att hon var en erotisk demon. Hon satt grensle över hans ansikte, samtidigt som Beatrice red honom som en besatt, kastade med huvudet och slängde med sitt långa, mörka hår.

Alla andra slickade, bet och åt varandra. Samuel och Lilly var de enda som fortfarande ägnade sig åt varandra, även om en liten söt, rödhårig tjej hade börjat smeka Lillys starka rygg, med tungan vandrande utmed hennes ryggrad, bitande i sidorna då och då. Plötsligt steg ett samfällt vrål ur struparna på Danne och de unga kvinnorna. En gemensam orgasm slet dem i bitar, safterna flöt ut över sängen och smorde in åtskilliga kroppar. Muskler spändes, tänder sattes i varm hud och starka, ivriga händer sökte sig till styva bröstvårtor eller drypande könshål. Bultande kukar sökte tränga in i nya hål och många anushål fick finna sig i att bändas isär och ta emot aggressiv manlighet. Själv rullade jag runt och fann mig sittande över en blond tjejs ansikte, hennes näsborrar vilt uppspärrade och ögonen bönande om att jag skulle ta henne i munnen. Jag låste fast hennes armar med knäna, drog henne i håret så att huvudet och kroppen böjdes bakåt i en gest av härlig underkastelse och så borrade jag ner min heta lans i hennes strupe. Hon kved till och började våldsamt slingra sig under mig, muskler spändes och mörk hud fuktades av svett.

En annan tjej, en av dessa snygga baltiska tjejer, kom och bet henne i fittan, lät sedan sin tunga vandra ner i den blondas djupa navel, lekande där en stund, innan den vandrade vidare upp över den spända kroppens underbara former. Till sist fann de brösten, stora, gungande, men ändå fasta. Slingrade sig runt ena vårtan som en orm, medan ivriga fingrar slingrade sig om den andra vårtan. Jag såg mig omkring. Överallt vred sig vackra kroppar i kåthetsrörelser, upphetsade ansikten sken mot mig och rop, skrin och triumferande tjut skallade, ekade, emellan väggarna. Överallt bara bröst, navlar, kukar, vidöppna fittor, vidgade näsborrar och svettglänsande hud, skävlande och spända. Då kom jag!

Min korsrygg fattade eld, vilken snabbt spred sig till omkringliggande områden. Min kuk öppnade sig och skrek, tycktes det mig, eller var de jag själv? En enorm sats sprutade in i min tillfälliga partners mun, ut ur de enorma näsborrarna och ner på halsen. Den asiatiska kvinnan slickade snabbt upp det hela, samtidigt som hon bet den dominerade i halsen. Som på en signal kom så hela gänget i en gemensam orgasm. En jordbävning av vrålande, skrikande, glödhet kåthet dundrade ut över oss alla i rummet vars väggar nu tycktes smälta utav den hetta som strålade ut från våra unga, vilda kroppar. Jag juckade så hårt jag vågade i min besegrade partners mun, men hon bara log och bet hårt om min kuk. Överallt nu så gled folk från varandra, svettiga, fuktiga och oerhört tillfredsställda. Vi hade alla givit oss hän till den djuriska kåthet som man oftast bara drömmer om. Vi hade än en gång erfarit vad som skulle bli en sanning for några av oss, en livsfilosofi: den som inte älskar ofta, lever inte. Resten av den kvällen tillbringade vi med att i ett stillsammare tempo undersöka varandras kroppars innersta skrymslen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *