Dominanta rollen

SexigJag är en 26-åring tjej som bor och pluggar i Linköping. Jag läser till låg- och mellanstadiefröken. Jag trivs bra med att studera och planerar att ta min examen till sommaren 2014. Just nu tar mina studier upp mycket av min tid, annars tycker jag om att vara ute å gå, kolla film, träffa kompisar, fika, festa, och sånt. Raggarbilar och musik är även ett stort intresse för mig. Även sex är ett stor intresse för mig, om man nu kan kalla sex för ett intresse.

Jag tycker om variation när det kommer till sex och vill inte ha det likadant gång efter gång. Jag tycker om att få vara undergiven när man leker, men behöver inte vara det varje gång. Däremot har jag svårt att se mig själv inta den dominanta rollen när det kommer till sex. Jag uppskattar smärta, smisk, örfilar och att bli använd under lek. Jag älskar även hångel, mys och smekningar. Jag tycker om att få använda min mun, och tycker speciellt om att ha saker i den.

Jag drömmer om att hitta den rätte bland alla dominanta män, än så långe så är detta bara drömmar, men förhoppningsvis blir mina drömmar verklighet!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *