Att knulla bra

Knulla

Bra sex

Enligt mig ska bra sex börja med bra förspel, antingen är man själv kåt som satan (då är de redan klart). Om inte är det nice om killen är väldigt sugen för då blir det oftast en vild och passionerad början. Förutom de så har jag nog tre huvudsaker jag gillar, bli slickad, pullad eller smekt på fittan av blöta fingrar. Helst ska jag få komma.

När man är klar med förspelet ska man helst bli omkullkastad och tagen retsamt i början för att sen bli hårdare. Det är bäst om man inte riktigt vet vad som kommer hända (och då menar ja inte surprise buttsex!). Att bli fasthållen är också nice.

Och där ifrån är det bara att knulla tills båda har kommit och inte orkar mer! Och efteråt ligger man utslagen, svettig och flämtades i sängen med sitt underbara sällskap!

Inte undra på att jag älskar sex… 😉

 

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.