Att bli knullad

att bli knulladHej!

Vi är ett par som båda älskar sex! Vi har tidigare provat sex med en extra man och en extra kvinna, detta tyckte vi båda mycket mycket om. Gör gärna detta igen!!! Jag önskar nu ha sex med ytterligare en man eller ett par Min partner är dock inte intresserad av att ha sex med en kille men vill gärna se mig njuta av ytterligare en man. Jag drömmer om att bli knullad av två män samtidigt. Älskar att bli uppfylld med kuk, att suga, bli slickad och smekt, gärna försiktigt dominerad och smiskad. Älskar analsex!! Kom med förslag.

Allt får ske på neutral mark, ser framemot svar via mailen.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej tjena jag läste dina texter så jag gillar dig riktigt intressant jag Nasir och jag kommer från Afrika om du gärna träffa mig svara mig snygg tjej jag hoppas att ska svara snabbt

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.