All slags knull

all slags knullUndrar om det finns någon eller några som är ärliga och som verkligen vill träffas på mina villkor och knulla en kåt hemmafru? Dvs. att du törs visa dej på bild och byta ärliga nummer med mej innan träff här hos mej?

Erfarenheten säger mej att det är många gifta/sambo som messar utan att frun vet något och då bara kan träffas dagtid vilket inte faller mej i smaken. De jag söker ska utan problem kunna komma hit en kväll för att om kemin sen stämmer kunna vara kvar över natten, det är ju mysigt att kunna vakna ihop *L*.

Vidare så har jag inga krav på ”storlek”, det är hur den används som är det viktigaste för att man ska kunna mysa tillsammans och jag är öppen för all slags knull bara det sker inom ramen av någorlunda normala former, dvs analt, vaginalt och oralt. Ni som skryter med riktiga ”bamsar” och vill visa er i cam och ha T6 säger jag bara att jag kommer inte ens att svara er, ej heller er som är under 48 år. Min särbo kommer inte att delta annat än i undantagsfall pga mycket jobb för honom nu.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *