Vill ha en genuin vän och sexpartner

Vill ha en genuin vän och sexpartner

Vill gärna försöka kombinera ett trevligt sällskap med mysiga stunder, med sex och genuin samvaro. Söker efter en varm och fin man mellan 25 och 50 år som vill bli min vän och träffas för mer än bara sex och som inte tröttnar på att träffas efter ett fåtal gånger. Kan eventuellt tänka mig att det här även kan utvecklas till ett mer seriöst förhållande men det är inte det främsta jag söker efter nu. Du ska vara både rök- och snusfri, samt singel och bo i Stockholmsområdet.

Jag är en rätt så stor 35 årig kvinna med två barn vilket innebär att vi i regel bara kan träffas varannan helg. Jag är omtänksam och empatisk, ser ganska så skaplig ut och har en mycket kvinnlig klädstil. Lider tyvärr en del av både en fysisk som psykisk ohälsa vilket du bör ha en stor respekt och förståelse för. För det innebär att min ork inte alltid är på topp men om jag hittar rätt man här så kommer det definitivt att ge mig mer glädje i livet.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.