Vill du ha smisk på stjärten?

Hej! Jag, kinky Helsingborgstjej på drygt 40, vill träffa en ung kille eller tjej, max 23 år, som vill ha smisk på stjärten. Du kommer hem till mig i centrala stan, du får dra ner dina kläder så att rumpan blir bar, sedan får du lägga dig i min säng med några kuddar under magen så att rumpan putar upp och blir därefter smiskad med handen eller något annat. Sköter du dig och gör som du blir tillsagd så kanske du får en avsugning eller blir slickad. Därefter får du gå igen. OBS! Alla äldre än 23 raderas och blockeras. Bara smala ungdomliga kroppar tack. Klatsch på stjärten!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

5 kommentarer

  1. Vi är som gjorda för att ses o leka tillsammans
    Så mejla mig maks 35 åring med stenhård ådrig kuk som ställer sig snabbt och ofta. Jag blev galet kåt på dig så nu väntar jag på svar från dig fina.

  2. Vi är som gjorda för att ses o leka tillsammans
    Så mejla mig maks 35 åring med stenhård ådrig kuk som ställer sig snabbt och ofta. Jag blev galet kåt på dig så nu väntar jag på svar från dig fina. [email protected]

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.