Min Sarah!

Min Sarah!
Min Sarah!

Som en sommarbris svepte hon in i rummet, som en solstråle lyste hon upp det lite mörka café jag befann mig i. Sarah! Jag hade inte sett henne på flera år! Vi hade haft en lite romans, några mycket heta dagar och nätter för två-tre år sedan. Jag hade flyttat och vi tappade kontakten i samband med detta. Jag var nu tillbaka i hennes stad och hade just flyttat in i en mysig tvåa och i mina tankar fanns förhoppningarna om att åter stöta på henne… och nu gjorde jag det!

Jag tänkte hälsa men upptäckte att jag plötsligt blivit stum. Som tur var såg Sarah mig och hon sprack upp i ett stort leende. Vi kramade glatt om varandra och hon slog sig ner vid mitt lilla bord. Hennes ögon… jag hade inte glömt dem men kom inte ihåg att dom var så bedårande bruna, så djupa, så förförande! Hennes frisyr var lite annorlunda, lite kortare klippt nu, men lika vacker. Hennes söta haka, den fina munnen som så ofta log och skrattade så smittsamt.

Jag frågade om hon tränade mycket, hennes figur var som skulptur av självaste Venus. Hon log och sa att det var hennes naturliga sexighet som fanns kvar. Hon var sig lik, så skämtsam och sexig och vacker och förförande. Vi kom överens om att jag skulle få bjuda på mat kvällen efter, fredag, en liten inflyttningsfest i min nya lägenhet. Fast det skulle bli en liten fest, tänkte jag, bara hon och jag…

Nervöst öppnade jag dörren den där fredagskvällen. Slogs nästan omkull av hennes glans, hennes uppenbara sensualism. En bedårande snäv blus och en tajt kjol. Någon typ av stayups slöt sexigt om Sarahs ben, högklackade skor gjorde henne nästan lika lång som mig.

Vi åt och jag bjöd frikostigt på vinet. Satte på en platta på cd-spelaren som jag visste att hon gillade. Vi satte oss i soffan och fortsatte prata om tider som gått, vad kul vi hade haft, om vad vi gjort sedan i våra liv. Jag flyttade mig omärkligt allt närmare henne och efter en stund satt vi bara några decimeter från varandra.

En ny skål och min blick flackade ännu en gång över detta underbara sagoväsen. Sarah kunde förstås inte undgå att märka mina känslor, mitt begär efter henne. Hon log stort när jag åter såg henne i ögonen och jag rodnade lite och böjde på huvudet som i skam, jag förstod att hon förstod. Hon lyfte min haka med sin ena hand och vi tittade varandra djupt i ögonen. Mina blåa och hennes blågröna i förening. Jag kysste henne…eller kanske var det hon som kysste mig? Kyssen varade under flera underbara minuter som det verkade, fast det i själva verkat nog bara var i någon minut. Djupt i varandra gav våra tungor uttryck för de känslor som fanns kvar, som väntat på en återuppvaknande. Min hand på hennes fasta lår, hennes innanför min skjorta… tiden var äntligen inne!!

Sarah särade lätt på låren och min hand gick inte att stoppa, den sökte sig längst den mörka nylonstrumpan, in under kjolskanten, likt en varg som fått nos på ett lamm. Min andra hand fumlade över hennes underbara byst, så fasta och sköna kullarna där under tyget kändes. Sarah fick upp min skjorta samtidigt som jag med båda händerna drog av hennes blus. Jag kastade mig över hennes bröst och kysste dem genom bh:n. Fick av den och äntligen…hennes ljuvliga toppiga bröst i min mun igen! Efter dessa år lika fantastiskt läckra! Sarah lutade sig bakåt mot soffkanten och rufsade om i mitt hår och smekte min rygg medan jag ivrigt sög och slickade hennes bröstvårtor stuva som små knappar. Vad jag saknat dessa.

Jag ställde mig lite på knä och lät henne knäppa upp min gylf. Min påle sprättade fram och hon lirkade med lätthet ut den ur kalsongen, ur sitt fängelse, och kysste sedan full av åtrå min lans på toppen. Jag slet av mig de sista plaggen och helt naken lutade jag mig fram och kysste henne. Jag förde in min hand mellan hennes ben igen, smekte henne över trosan, kände hennes fuktiga hår mot min hand. Jag ställde mig på knä vid soffan och särade på Sarahs nylonklädda välskulpterade ben. Vek upp hennes kjol och såg hennes underbara lila, så sexiga, stringtrosa, drog lite i den och kysste henne på lårens insida…upp till härligheten!

Hennes fukt syntes och jag kunde vädra hennes kåthet vilket ökade på min åtrå ännu mera. Slickade henne över den blöta lila tygbiten som åkt in lite i hennes skåra och tungan for även över blygdläpparna. Förde trosan åt sidan, nu fanns bara hennes öppna kön en centimeter från min längtande tunga. Runt öppningen…och så över den! Så gott hon smakade av sin kättja! Min lem dunkade och pulserade efter att få tränga in där…in mellan Sarahs särade lår, in i hennes sköna, varma inre!

Sarah njöt och stönade när jag slickade henne allt snabbare. Över klitoris och blygdläppar, in i hennes törstande sköte. Jag ville smaka henne så länge jag bara fick…och hon verkade inte direkt ha något emot det. Ett finger gled in i henne…och ut…in, ut. Hennes andhämtning blev allt tyngre, hon skulle snart komma min lilla älskling. Pullade henne ibland snabbt, ibland sakta…slickade henne på samma vis. Hon kastade med huvudet och tryckte mig mot sitt underliv…gjorde motjuck… kom! Skakade okontrollerat när vågorna svepte över henne, min tunga förlängde orgasmen till nästan en evighet.

– Nu måste jag få tränga in i dig mycket snart, blir tokig annars sa jag kåthest…men det fick jag inte.

Åtminstone inte genast. Innan jag visste ordet av satt jag där hon nyss varit i soffan och Sarah fick med några erotiska danssteg av sig sina sista plagg, förutom stayupsen men dom dolde ju å andra sidan inte så mycket.

– Strax ska du få ta mig min ivriga vän, vare sig du vill eller inte! Men först…

Hon ställde sig på knä som jag stått innan och började smeka min renrakade pung. Hon runkade mig lätt samtidigt som hon kysste mig från pungen och upp över skaftet. Drog ner förhuden och samtidigt som hon tittade mig i ögonen med sina vackra bruna ögon slickade hon min topp. Runt huvudet och så ner…sedan upp igen. Min styvnad höll på att explodera av upphetsningen! Hon lät ollonet försvinna lätt i munnen, komma fram igen, försvinna. Jag såg med stora kåtblanka ögon på hennes uppvisning och kände en sällan upplevd åtrå.

Sarah tog mig djupt i sin mun och hennes läppar slött tätt om min styvnad. Gång på gång försvann den in i hennes glupska mun och jag frustade att jag skulle komma mycket snart om hon inte slutade. Hon sög mig bara djupt som svar och satte sedan munnen vid ollonet. Hon runkade mig hårt samtidigt som mitt elixir formligen slungades över hennes mun och haka. Jag stönade högt av den fantastiska utlösningen och skakade av den sköna behandlingen! En del for in i hennes mun och Sarah slickade lystet i sig det som missade. När jag var ren från min varma sås log hon och satte sig i min famn, över min fortfarande hårda sak som tryckte på mot hennes sköte och fasta stjärthalvor. Hon satt på mig likt en oskyldig flicka på en hård bom. Min åtrå flammade upp som innan och jag smekte hennes rygg och midja.

– Nu ska vi strax älska, du är min och jag din! viskade Sarah och vi kysstes.

Jag kramade hennes gudomliga stjärthalvor medan vi kysses. Hon var en tjej som även om hon skulle stå med ryggen mot en skulle locka vilken kille som helst. Hennes bak var skulpterat på ett så sexigt vis att jag aldrig sett maken. Jag kände Sarahs värme och närhet där hon satt i min famn. Hennes parfym gjorde mig yr av nytt begär. Hon lyfte lite på ena benet och min hårda påle fjädrade upp och ställde sig i givakt mellan våra magar. Min ena hand smekte över hennes sköte, fuktigheten bredde åter ut sig och våtheten gjorde min hand alldeles blank och glatt. Ett finger in i henne, hon stönade i mitt öra. Vidrörde lätt hennes klitoris…och sedan in i henne igen. Jag lät tungan fara på upptäcktsfärd över hennes kullar, smaka av hennes bröstgodis…

Jag tog bort handen och hon förde sitt underliv i juckande rörelser längst min stav, masserade den och sig själv på en och samma gång. Jag lyfte upp henne lite och satte min av Sarahs våthet glansiga lem mot hennes vidöppna kärlekshål. Lät ollonet ivrigt få smaka av hennes fukt, cirklade det lite runt öppningen…och förde sedan ner Sarah över den! Så underbart! Att ha hennes fuktiga, varma slidväggar runt min pulserande mandom… Jag bara kved av lusta… och Sarah frustade tillbaka.

Hon började en sakta ritt och jag gjorde mjuka motjuck tillbaka. Hon lutade sig fram så att mitt ansikte begravdes mellan hennes bröst. Jag slickade, sög och smekte dem för glatta livet. Tog sedan med mina händer och förde stjärthalvorna åt sidan lite och smekte på så vis även hennes blygdläppar vilket hon hörbart tyckte om. Takten ökade och hon red mig hårt och bestämt. Jag höll henne mycket nära och det var bara våra kroppars lusta som existerade i en allt större uppsvallande kåthet. Vi stönade och juckade, smekte och kramades. Hon gjorde några korta cirklande rörelser med underlivet och jag kunde inte hålla tillbaka min kärlekssaft längre. Samtidigt som hon skälvde till i orgasm kramade hennes slida om min lem. Jag exploderade min sperma in i hennes sugande och kramande hål, sats på sats, spruta efter sprut! Mitt elixir fyllde henne till bredden och vår gemensamma utlösning höll aldrig på att ända.

När vi utmattade pustat ut en stund frågade jag henne om hon inte ville se min nya säng? Sarah svarade fnittrande att det var nåt hon absolut ville! Tur att helgen bara börjat!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.