Vill du ha en avsugning någon kväll?

Vill du ha en avsugning någon kväll?

Just exakt som rubriken lyder, jag söker efter en stor, hård kuk att suga av någon kväll, snart. Du kommer till lägenheten där jag befinner bor. Eftersom du har visat mig bild på minst kropp och kuk här så vet jag ju redan innan du kommer till mig vad som väntar, så därför är det bara rakt på sak. Jag vill bara åt din kuk, och jag vill suga på den. Inga andra avsikter på att det händer något mer än så, var beredd och inställd på det.

Men du skall även vara öppen för att ta lite foton under tiden jag suger din kuk och efter att du sprutat över ansiktet eller på mina bröst. Jag vet att det ibland är problem med att ladda upp bilder, så därför går många profiler bort direkt, ledsen för det. Så snälla, slösa inte både med din och min tid med att skriva ett svar till mig ifall du saknar bild i profilen. Skriv inte heller till mig om du inte matchar in på det jag söker just nu, alltså en stor, hård, härlig kuk att suga av.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *