Trekant med två killar en kväll

Äntligen har min fantasi kommit i uppfyllelse! Jag har nu haft en trekant med två killar, alltså med mig själv som ensam tjej. Det var nog på riktigt det bästa jag varit med om, sexuellt. Vi hade varit med på ett ganska bra tag innan och pratat ganska mycket om det, och jag tror det är viktigt för att det ska lyckas. Ingen av oss hade partner eller så, utan vi var mest knullkompisar.

I alla fall, vi träffas alla i min lägenhet och tar ett glas vin och så, men det tar inte lång tid tills det är igång. Vi visste ju trots allt alla vad vi höll på med. Jag satte mig på knä och sög av båda två samtidigt, och de tyckte också det var riktigt hett. Vi flyttade oss in i sovrummet och jag la mig villigt ner i sängen, där den ena av mina KKs började knulla mig. Samtidigt satte sig den andra vid mitt ansikte med hans stånd precis vid min mun. Jag sträckte ut tungan och började slicka lite på det innan jag tog det i min mun på riktigt.

Jag var verkligen i extas, detta hade jag ju drömt om så länge. Jag lät den första komma i min fitta, jag tog ju trots allt p-piller av en anledning. Han drog ut sin kuk och ståndet försvann snabbt, men då kom det härliga med en trekant: de kunde bara byta plats! Jag hoppade upp och gränslade killen jag precis sugit av, och började rida honom. Mina stora bröst guppade i hans ansikte, och han försökte desperat slicka på min bröstvårta. Samtidigt ställde sig killen jag precis fått att komma upp, och jag tog nu hans kuk i munnen i stället. Så höll vi på hela kvällen, och det blev många härliga orgasmer för min del, och mycket sprutande i min fitta också. Till alla er tjejer som drömmer om en trekant: jag rekommenderar er verkligen att ha en, likaså för er killar. Det finns mängder av sidor på internet där man kan hitta någon eller ett par att ha sex med, så varför inte ta chansen liksom.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.