Smygtitt som blev mer

En helt vanlig dag i skolan. Det var tisdag, så hela klassen skulle komma, vilket var rätt trevligt. När jag såg Erika komma gående såg jag att hon hade en tight, ljus blus, där hennes bröst pressade ut knapparna. Det var inga problem att se hennes bröst och bh. Jag gjorde mitt bästa när vi hälsade att placera mig på rätt sida om henne, så att jag kunde se hennes bröst där hon stod. Efter första föreläsningen gick vi ut i rasthallen och stod och pratade. Då såg jag att hon dessutom glömt att knäppa en av knapparna, så just nu visade hon väldigt mycket av brösten. Det var svårt att koncentrera mig på det vi pratade om, men jag gjorde ändå mitt bästa för att hon inte skulle fatta misstankar. Inte ens när hon rättade till axelbandet på sin bh märkte hon hur mycket hon exponerade sig. Istället stod hon där och log och slängde lite med sitt långa, raka, ljusa hår. Samtidigt kände jag hur det pirrade i magen, och även längre ner. Den andra föreläsningen var det svårt att koncentrera sig, allt jag kunde vänta på var att den skulle vara slut så att jag fick chans att se henne igen. När så läraren avslutat lektionen vände jag mig om när jag tog på mig, fortfarande så diskret jag kunde. Då såg jag hur hon böjde sig fram och plockade lite med sina böcker i väskan. Självklart gjorde det att jag såg ännu mer av hennes bröst och bh än tidigare. Hennes hy på brösten var vacker jämn jag stirrade nog på dem lite mycket, för när hon tittade upp såg hon först tveksam ut.. men sen log hon till. På vägen ut fortsatte vi prata.

Tyvärr hade hon jacka på sig, så mina drömmar om att se mer av henne grusades lite. Precis när vi skulle skiljas åt lade hon huvudet på sned och log lite. -Du, vi slutade ju så tidigt, och vi hinner inte träffas så ofta numera sen klassen delade på sig. Vad säger du om att vi tar en fika hemma hos mig, jag bor inte så långt härifrån. Jag kände hur det pirrade till i magen på mig och tackade ja. Självklart trodde jag inte att något skulle hända, men möjligheten att få mer skymt av hennes bh och kanske till och med lite av hennes bröst var mer än nog för mig. Det var ett par hundra meter från skolan hem till hennes lägenhet och på vägen pratade vi om allt möjligt, både skolan och livet utanför. När vi kom fram till hennes lägenhet visade hon mig in i en liten men mysig lägenhet. Jag gick in och tittade mig lite omkring, och hon gick steg in bakom mig och stängde dörren. Efter att ha tagit av mig min jacka tittade jag mig omkring efter var man hänger upp den. -Öppna spegeldörren där borta, sa Erika samtidigt som hon tog av sig jackan. – Här du kan ta min också, fortsatte hon och krängde snabbt av sig sin jacka. Jag hängde snabbt in de båda jackorna och vänder mig om. Just då böjde hon sig fram och knöt upp skorna. Hon tittade upp och mötte min blick och jag kände att jag rodnade lite. Om hon tog illa upp så visade hon det inte, utan reste sig bara upp med orden – Ja, så här bor jag. Det är inte stort, men det är centralt, och det är ett helt okej område. Jag kommenterade att hennes lägenhet var större än min första, en liten skolåda till studentlägenhet i Lund. Under hela tiden vi fikade så snurrade tankarna i huvudet på mig. Jag var ganska oerfaren med tjejer, särskilt tjejer så snygga som Erika. Hon var kanske 1,60 lång, med långt, rakt, ljust hår. Hennes ansikte var välformat och hon hade gråblå ögon. Idag var hon klädd i åtsittande jeans, som framhävde hennes lite runda bak och nästan perfekta ben och som jag tidigare nämnt så bar hon en åtsittande vit blus, som idag var väldigt generös med att visa vad hon hade under. Hennes bröst gjorde att blusen putade ut ganska mycket, och det gjorde att hennes bröst och bh var väl synliga var gång hon visade sig lite från sidan eller böjde sig fram. Under hela tiden vi fikade så fick jag koncentrera mig på att inte stirra ner där, vilket var svårt. Det var inte ofta jag fick tillfälle att se något så vackert, så sexuellt. När vi fikat klart böjde hon sig fram lite mot mig och sa -Tror du inte jag sett att du stirrat ibland? Jag rodnade och försökte säga nånting, men just då fick jag inte fram ett ord. Hon log och fortsatte. -Det är lugnt, först blev jag lite besvärad, men när jag såg hur mycket du ansträngde dig för att inte titta tyckte jag det var lite… gulligt. Hon fortsatte le och la huvudet på sned. -Sen efter ett tag så.. och nu såg det ut som att även hon rodnade till lite. – .. så.. ja.. började det bli lite spännande. Hon tittade mig i ögonen och jag kände hur det började pirra i hela kroppen på mig. Med ett leende flyttade hon lite nämre mig och la en hand på mitt lår. -Vad skulle du säga om att.. se mer av mig? Jag visste knappt vad jag skulle säga eller göra, men lyckades stamma fram ett ja. Hon började långsamt knäppa upp den ena knappen efter den andra i sin blus, och till slut tog hon sakta av sig blusen. När hon satt framför mig, i tighta jeans och bara en snygg, välfylld bh, kände jag hur det växte i byxorna på mig. -Men du, sa hon retfullt, tro inte att du är den enda som får se saker. Jag kan se bulan i dina byxor.. men jag skulle gärna se vad det är som orsakar den. Med de orden böjde hon sig fram och knäppte upp mina byxor, samtidigt som jag drog av mig min t-shirt. Strax därefter satt vi tätt intill varandra, jag i bara boxershorts, och hon i sina jeans och en bh. Trots lite antydan till kärlekshandtag i sidan hade hon enormt fin kropp, och den tunna bhn fylldes ut av ett par fina, fylliga bröst. Hennes hy var slät och fin och min hand darrade lätt när jag drog den mellan hennes bröst. – Du är så vacker.. jag kan inte sluta att titta på dig, var jag tvungen att säga till slut. Hon bara log och puttade mig långsamt bakåt samtidigt som hon långsamt kröp över mig. Slutligen satt hon gränsle över mig och strök med händerna över min kropp. Hennes långa hår hängde löst över axlarna och hennes bröst rörde sig lätt när hon gned sig mot mig. Mina händer gled upp längs hennes sidor tills de var i jämhöjd med hennes bröst. Sakta lade jag mina händer på hennes kupor och smekte dem varsamt. Hon böjde bak huvudet och flämtade till samtidigt som hennes rörelser blev intensivare. Hennes bröst kändes fylliga och varma i mina händer och jag kunde känna hennes bröstvårtor genom bhn. Så länge jag längtat på att få vara så här nära henne och få se henne så här. Mina händer sökte sig ner till knappen på hennes jeans. Bara att låta händerna glida över hennes mage fyllde mig med spänning och njutning, den var så lagom skön, len och mysig. När jag nådde hennes jeans-knapp flämtade hon till lite extra och böjde sig fram över mig. Knappen var lätt att knäppa upp, och jag skymtade en vit troskant innanför hennes byxor. Långsamt drog jag ner hennes blixtlåst och fick se mer och mer av hennes vita trosor. Hon reste sig upp och ställde sig en bit ifrån mig, samtidigt som hon log och lockade mig till sig med sitt finger. Jag gick långsamt mot henne och omfamnade henne hårt. Att känna hennes kropp mot min, känna hennes rörelser. Det gick vågor genom mig och det gjorde nästan ont i min kuk just nu. HOn drog händerna genom sitt långa, ljusa hår och jag gled ner på knä framför henne. Samtidigt som hon vickade förföriskt på höfterna drog jag av henne sina byxor. Jag satt nu med hennes trosor mitt framför ansiktet på mig, och jag kunde inte låta bli att börja kyssa henne på magen. Bit för bit kom mina pussar längre och längre ner och det dröjde inte längre innan jag hade mina händer om hennes fasta och kurviga bak och mina läppar mjukt masserande hennes kön genom de tunna trosorna. När jag tittade upp mot henne nästa gång hade hon precis börjar knäppa upp sin bh. Efter några sekunder höll hon den i sin hand och lät den falla till golvet. Jag fick se hennes bröst, alldeles nakna var de. Lagom stora och fasta, med en liten mörk vårtgård och runda och toppiga bröstvårtor. Jag tog hennes hand och drog henne tillbaka till soffan, där vi började kramas intensivt, och jag började smeka hennes bröst och bröstvårtor. Var gång jag nuddade dem stönade hon och rörde sitt underliv ännu mer. Efter ett litet tag började vi kyssa varandra intensivt och återengång hamnade hon över mig, den här gången med armarna om min hals och med våra tungor och läppar tätt ihopatryckta. – Jag vill ha dig, sa hon flämtande efter ett tag, jag vill ha dig NU! Med hon ställde sig upp igen, men den här gången kunde hon inte vänta, utan hon drog av sig trosorna snabbt, samtidigt som jag gjorde detsamma med mina boxershorts. Så stod vi där, mittemot varandra, nakna och kåta. Hennes fitta glittrade av safter och hennes blygdläppar hade svullnat upp. Jag ville så gärna in i hennes grotta, och bara få känna hur jag uppfyllde henne. Långsamt och på darrande ben gick hon mot mig igen och drog varsamt ner mig på golvet. Där låg jag, med kuken pekandes rakt upp, och hon dansade långsamt och ställde sig med benen på var sin sida om mig. Längre och längre ner sänkte hon sig och slutligen satt hon på knäna över mig så pass långt ner att våra kön nuddade vid varandra precis. Slutligen kunde hon inte hålla sig längre, utan tog tag i min kuk lite lätt, för att styra in den, och gled ner, hela vägen, så att hela mitt kön kom djupt in i henne. Hennes fitta var trång, varm och fuktig. Långsamt började hon rida, långsamt upp och ner, och synen att se min kuk glida ut och in i henne var bland det vackraste jag nånsin sett. Vågor av välbehag strömmade genom mig, och jag kände hur det ryckte i hela mig. Samtidigt så rörde sig Erika snabbare och snabbare, och stönade mer och mer. Hennes fitta kramade hårdare och hårdare om mig, blev trängre och trängre. Stönen förbyttes snart i skrik, och jag visste inte längre om det var hon eller jag som hördes. Plötsligt kände jag hur allting bara försvann, allting blev oviktigt, bara känslan av att vara inne i Erika betydde något. Värmen, fukten, hettan… Jag hörde hur hon skrek högt, samtidigt som hennes fitta kramade till ännu hårdare och hon red mig hårdare och hårdare, snabbare och snabbare. Slutligen kunde jag inte hålla mig längre, utan sprutade min sats djupt in i henne. Hennes höga stönande och gnyende fyllde mina öron, och när det gick för henne visste hon knappt var hon skulle ta vägen, utan lät sina händer vandra överallt, både på mig och på henne. Hennes hår stod som en gloria runt henne när hon slängde med sitt huvud. Slutligen tryckte hon sig bara hårt mot mig så att hennes fitta kunde krama den sista sperman ur mig. Efter en stund som kändes som den varade för evigt sjönk hon ner mot mig och omfamnade mig. Båda två var svettiga, och doften av våra safter var stark i det lilla vardagsrummet. Trots att jag hade börjat slakna så rörde hon ändå sina höfter mot mig långsamt och eggande. Vi låg stilla och kramades länge och bara njöt av varandras närhet. Hennes underbara kropp mot min, hennes mjuka, underbara bröst och hennes varma och intensiva kyssar. Tillsammans gick vi och duschade. Att få tvåla in hennes kropp, hennes bröst, hennes ben och att få känna henne nära efter det vi varit med om tillsammans. Vi träffades många gånger efter den här gången, och efter ett tag började vi älska varandra även på ett djupare plan. Hela tiden har vårt förhållande utvecklats, och spänningen har aldrig för

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.