Testa att knulla offentligt

Vill lära upp ung kille

Hej, jag är en nybliven 19-åring som har en del erfarenhet sexuellt, trots att jag inte är så värst gammal. Men jag har kört på och utforskat mycket, upplevt en massa olika saker inom det sexuella, testat på lite av allt möjligt mer eller mindre. Just nu är jag så himla sugen på en yngre kille 18-19 år (min ålder alltså) som kanske inte har så mycket erfarenhet eller som vill uppleva lite nytt och lära sig lite mer. Kanske du vill testa knulla offentligt? lära dig slicka bättre? Bli mer bekväm i sängen? You tell me. Jag kan lova att du inte kommer ångra dig 1 sekund. Hör av dig.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

9 kommentarer

  1. hejsan!
    kille på 21 år som inte har så mycket sexuella erfarenheter men vill verkligen lära mig allt som det går att lära sig när det kommer till sex, bor i sthlm och lever ett normalt liv. du får jättegärna höra av dig om det låter intressant. kik flippenn96

  2. Hej jag är en nybliven 18-åring som gärna skulle vilja lära mig ett o annat och är helt klart på offentligt knullande! Vet inte ifall du kommer se dehär eller fortfarande ens vill dehär då jag är lite sen men jaja☺

  3. Hej jag är en nybliven 18-åring som gärna skulle vilja lära mig ett o annat och är helt klart på offentligt knullande! Vet inte ifall du kommer se dehär eller fortfarande ens vill dehär då jag är lite sen men jaja☺
    Kik: AnteOP

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.