Söker man för regelbundna sexträffar

Flyttar snart ner till Malmö från Stockholm och söker efter någon att träffa för regelbundna sexträffar under öppna och ärliga förhållanden. Dock verkar de skånska männen lite sega av sig, inte så mycket go eller driv i att skapa kontakt. Jag brukar läsa igenom alla mail jag får, det kan dock dröja lite innan (om) man får svar och svarar jag så finns det ett intresse från min sida. Dock ska du inte förvänta dig svar om du inte har någon bild i din profil, det är ej heller supertroligt att jag svarar dig om du redan är i en relation. Jag respekterar ditt val, men jag gör också mina egna 🙂 Har DU lust att möta våren med mig i Malmö? Skriv då så ser vi vad som händer! Kramar

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

  1. 19 årig kille från Skåne kan gärna träffa dig och för lite mysiga träffa både sexträffar och mys kvällar framför film, vid intresse maila mig

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.