Söker KK relation

79Hej!

Jag är en blond kåt brutta som bor i Stockholm. Tränar mycket har har en vacker kropp och fina fasta tuttar, självklart rakad och god vän med tvål och vatten. Gillar det mesta inom sex utom toalekar och sånt där. Jag skulle vilja träffa någon för fast kk relation och du ska finnas i min närhet, alltså inte för långt bort då jag själv inte har körkort.

Låter det intressant och du vill bli min KK så skriv några rader och jag kommer att svara. Bilder kommer att krävas och självklart ger jag bilder på mig själv också 🙂 Jag vill ha en härlig och rolig sommar med massor av sex 😉 Gärna utomhus sex med tex på stranden eller min balkong i den heta sommarvärmen!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *