Söker en passiv kille/man att förföra

Söker en passiv kille/man att förföra

Då det blev väldigt lyckat med min förra annons så tänkte jag försöka igen med att få en annan liten dröm att gå i uppfyllelse! Söker därför nu efter någon passiv kille eller man som kan tänka sig att få både armar och ben fast bundna i sängen, för att sedan låta mig förföra dig när du ligger där helt hjälplös!

Jag vill typ börja med att ta hand om och massera din kuk tills den blir riktigt hård för att sedan ta och deepthroata dig för att till slut rida dig tills jag exploderar i en fontänorgasm! Ps. Ju större kuk du har desto mer intressant blir du för mig!

Är du intresserad av passiva tjejer i sängen är du ingenting för mig!!!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *