Söker en knullkontakt som kan knulla mig i rumpan

Jag är så otroligt kåt! Skulle verkligen sitta fint med en knullkontakt som kunde knulla mig i rumpan.. Behöver ju inte vara just analsex, för mig räcker det att jag blir knullad bakifrån. Läste någonstans att kuken kommer in djupare om man kör doggy, kanske är det som gör att det är så sjuukt skönt? Det är helt galet, kan komma hur många gånger som helst om man har en kille som är schysst nog att pippa på bakifrån.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

13 kommentarer

  1. Hej
    Mitt namn är Sebbe och jag skulle gärna vilja ha kull med dig någon gång om du förstår vad jag menar ;). jag är inte jätte starkt byggd men jag har en ganska stor kuk och jag är ganska lång också . jag är snäll om inte lite blyg

    om du vill se/veta mer om mig med dina egna ögon så kan du hitta mig på skype: sebbe9994

    Hoppas på ett svar

    MVH Sebbe

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.