sex med andra män

Sugen på en stor grov kuk

Jordnära enkel tjej som gillar kukar av det större laget 😉 Jag har partner så vill ha det enkelt och smidigt, min sambo är högst medveten om att jag har sex med andra män. Viktigt att du är trevlig och ödmjuk och förstår att trygghet är A och O. Jag söker en kuk mellan 21-26 cm =)Sugen på en stor grov kuk=) Jordnära enkel tjej som gillar kukar av det större laget 😉 Viktigt att du är trevlig och ödmjuk och förstår att trygghet är A och O.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

5 kommentarer

  1. Hej,
    jag tyckte om det du skrev och bilden och tycker att jag passar in på din beskrivning. Nu är det så att längden är ”bara” 16.3 cm men tjockleken kan nog kompensera (använder mig av mysize 69mm wide kondomer). Är 22 år gammal med normal till muskelös kroppsbyggnad och bor i Umeå men kan tänka mig att resa till göteborg/stockholm/luleå. Jag är öppen för det mesta så har du någon fantasi du vill prova så är jag en rätt man för dig.

  2. 26cm? Jag tror du får leta i afrika. I sverige är det nog svårt. Jag har 18cm så antar att jag inte kvalifiserar haha.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.