Smaken av fitta

FittsaftTack till alla kåta härliga karlar som verkligen lyckats fånga mitt intresse med sina snuskiga mail. Inte utan att man känner sej som om man hade ett helt stall med brunstiga hingstar =) Det var längesedan som jag blev så upphetsad av att bara chatta på det här viset. Ett stort tack till kåtingen som fick mej att onanera till en underbar orgasm nyss *blink*. Det där du sa om att ge mig smisk på fittan fick verkligen igång mig och jag blev så kåt.

Du vet säkert själv vem du är *ler*. Men vad du inte vet är hur nära det var att jag satte mej i bilen och körde och knullade skiten ur dej. Så nära var det, men förståndet vann över kåtslynan. För trots allt, vi har bara snackats vid här i ett par dagar. Men så snabbt tände du en enorm lust i mej. Jag hann ju inte ens ta fram min dildo att leka med, utan två fingrar i fittan gjorde jobbet väldigt effektivt. Att sen slicka fingrarna rena från fittsaften blev en härlig avslutning på det hela.

Mums. Så lyckat som något slags cybersex kan bli utan att använda ljud och bild. Känner mej så lugn å fin nu. Ska väl klara mej ett tag nu. innan det börjar bulta och värka i fittan igen. Får man väl hoppas om inte annat så för nattsömnens skull 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *