Robban knullar skönt

560Jag hoppar ur kläderna, tar en snabbdusch och slänger mig på sängen. Egentligen borde jag ägna en stund åt tentaläsningen men jag låter böckerna ligga kvar på golvet. Det är dags för Robban att komma nu. Vi delar lägenhet, eller rättare sagt han har flyttat in till mig i min andrahands-etta för att slippa långa resor. Alltså är vi två 22-åringar som delar på 25 kvadrat, men finns hjärterum så finns också stjärterum. Det senare ska dessutom tas bokstavligt för i min stjärt finns det alltid plats Robbans kuk – och tvärtom. Just nu skulle det sitta fint med hans grova dase i rumpan, hellre det än att läsa den där förbannade nationalekonomin.

Det dröjer kanske en kvart, sen rasslar det i låset och Robban kliver över tröskeln. Han är lång och blond och lite lagom tränad. Det var förresten på gymmet vi träffades på det lite mer intimare sättet första gången. Vi kände igen varandra från föreläsningarna och i bastun blev det väldigt mycket kollande på varandras nakna kroppar. Som tur var satt vi ensamma i bastun för det blev så mycket kollande att vi svullnade till. Det kändes inte ett dugg pinsamt, det kändes bara så himla rätt och vi började runka lite lätt. Innan vi blev störda hann vi även med att smeka varandras kukar. Inte första gången jag tog en annan kille på dasen men det här var något speciellt. Nått snack behövdes inte, vi tände stort på varandra och så var det bra med det.

En dag när Robban klagade över att han var tvungen att åka det där jäkla krånglande pendeltåget till universitetet erbjöd jag honom plats i min lilla lya som jag hyrde av en släkting som jobbade utomlands ett tag. Lägenheten var inte okänd för Robban, han hälsade ofta på mig när vi skulle plugga och ha sex – det senare lockade naturligtvis mer än det förra…

Robban hejar glatt, sparkar av gympaskorna och går fram till mig. Han är klädd i vitt linne och sandfärgade shorts med halvlånga ben. Han ställer ifrån sig en Systembolagspåse nedanför sängen men jag ber honom direkt att ställa in ölen i kylen. Robban gör som jag säger och när han kommer tillbaka från det minimala köket rullar jag över på rygg och visar min svulla balle. Robban flinar.

-Måste bara duscha först, säger han. Och raka mig… Fan, det är stickigt…

När vi träffades första gången var det bara jag som var helrakad där nere, Robban rakade förstås pungen och hade trimmat ner sin ljusa buske rejält men jag hjälpte honom att ta bort allt. Helrakade kukar är bäst, det var vi överens om! Och helrakade stjärtar också för den delen och för att få till det ordentligt där bak är det alltid bäst att göra det åt varandra.

Robban strippade av och försvann in i det lilla badrummet utan att dra igen dörren efter sig. Först kissade han, sen plaskade han i duschen en stund och fixade väl rakningen samtidigt. När han kom ut rullade jag runt igen, kom upp på alla fyra med rumpan i vädret och Robban gled ner på sängkanten bakom mig. Han gav mina skinkor små sensuella pussar, sen började tungan gå på upptäcksfärd i klyftan och han särade på rövkuddarna för att komma åt att slicka min sammandragna anusöppning.

Ahh…, vilken njutning när tungan leker runt hålet. Han slickar inte bara i krysset utan ända ner mot pungen. Det kittlar så gott när tungspetsen spelar mot påsens undersida. Så lägger han tungan mot min mörkröda fittöppning. Han vill öppna mig, han vill in. Jag flämtar lyckligt och väntar bara på att han ska penetrera mig med ett finger också. Där kommer det, ett första finger som öppnar låset, lirkar sig in och vickar sig uppåt. Muskeln sluts kring fingret, det första fingret. Robban juckar och töjer lite och så kommer finger två. Mmm…, jag kvider och låter honom tränga in och böka runt. Han vidgar mig, förbereder för kuken entré. Kuken är stenhård och het. Pulserande av rövlängtan står den upp och så lägger han det försatskrämiga ollonet mot mitt hål och pressar på. Han tränger sig över tröskeln, juckar sig varsamt inåt och jag flåsar av kåthet när den grova hanen kommer in i mig. Centimeter för centimeter erövrar Robban min röv. Saven smörjer, det glider lättare och så övergår dom korta rörelserna i långa drag. Kuken rör sig i mig, fyller min röv.

Robban knullar skönt. Han knullar länge, drar verkligen ut på det och jag är alldeles febrig av åtrå. Det lilla rummet fylls av ångande brunst när Robban stegar sig bakom mig och trycker på med hela underlivet i varje rörelse.

Jag älskar att bli rövknullad av Robbans stora hane. Han tar mig så skönt och när han nu närmar sig orgasmen är jag lika nära. Där kommer han, där känner jag hur röven fylls av hans sperma. Pumpningarna är många och innehållsrika, massor av säd trycks upp i mitt varmknullade pojksköte. Min kuk rycker hetsigt, på gränsen till utlösning är den, och Robban greppar den och ger den nådastöten – ett par tre snabba drag och sen frustar jag som en vildhäst och skjuter min laddning rätt ner på lakanet.

Efteråt suger och slickar jag av Robbans spermakladdiga balle, jag gillar min egen sperma, och sen hasar sig Robban ut i köket för att hämta varsin öl. Dom har förstås inte hunnit bli speciellt kalla, men det smakar ändå gott.

-Det var nöjet, säger jag. Nu måste vi nog plugga lite också!

Robban instämmer och plockar motvilligt upp böckerna från golvet.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.