Nybörjare 1

En vacker sommardag fick jag följa med min morfar ut på landet en vecka för att och hälsade på goda vänner till honom. I familjen vi hälsade på fanns en ung dotter, Siv, i min ålder och det var därför jag gärna följde med. Första dagarna bekantade vi oss mer med varandra. Vi badade tillsammans och pappan tog ut med deras lilla motorbåt på en tur i omgivningarna. Vi lärde känna varandra lite bättre och vår blyghet för varandra försvann samtidigt som intresset ökade. Vi var bägge unga oerfarna tonåringar, precis fyllda 15 år. I vattnet när vi badade tillsammans blev lite lite tafatta kramar men inte mer. Vi iaktog varandra nyfiket när vi torkade oss oss bytte om efter baden.

En kväll efter några dagar kom ytterliggare gäster på besök. Jag, morfar och Siv fick flyttade därför ner till lillstugan som bestod av ett sovrum med våningsbädd samt en storstuga med pentry. På kvällen som följde satt de manliga vuxna nere i lillstugan och groggade och spelade poker.

Sivan och jag gick och lade oss vi 10-tiden på kvällen i våra våningssängar. På grund av livet i rummet bredvid och värmen var det svårt att sova. Jag låg och vred mig i sängen orolig i kroppen p.g.a. värmen och närheten till den vackra Siv. Vred mig ut och tittade ner och såg att inte heller hon sov. Hon låg uppe på täcket och hade dragit av sig pyjamasbyxorna så att hon bara låg i trosorna och en t-shirts som dragits upp till brösten. Det blev jag inte direkt svalare av och när jag snurrade runt i sängen hörde jag henne säga. Stackare är det inte hemskt varmt däruppe, kom ner till mig häre nere istället. Det tog inte många sekunder för mig att följa den uppmaningen. Jag satte mig på sängkanten med ryggen vänd mot henne för att inte visa i vilken min belägenhet hennes invit försatt mig i. Hon tog min ena hand och lade på sin mage, känn vad varm jag är. Nu var jag mig sprickfärdig och vände mig om till henne. Vi såg varandra i ögonen några sekunder och jag böjde mig fram för att ge henne en kyss. Den mottogs på bästa sätt och vi kysste oss snart andlösa samtidigt som vi lyssnade på ”gamlingarna” i rummet bredvid för att inte bli överraskade. Snart nog låg jag i sängen bredvid Siv och började smeka henne på brösten som var mjuka, varma med stenhårda bröstvårtor och välkomnande. Jag drog upp hennes tröja ytterliggare för att kyssa henne på brösten. Det hade jag läst att flickor tyckte var skönt. Jag var som sagt oerfaren. Responsen var överväldigande, Sivan tryckte sig hårt intill mig samtidigt som hon andades häftigt med öppen mun och gnydde tyst. Nu var vi bägge väldigt upphetsade och visste inte riktigt vad vi skulle göra, men vi visste att vi ville fortsätta på den inslagna vägen.

Då fick vi höra i rummet intill att ”gamlingarna” började diskutera om kvällsvickning. Jag hoppade snabbt upp i min översäng. Sivans pappa tittade in i sovrummet och viskade ut till de andra, ungdomarna sover sött. Nu går vi upp och gör pytt i panna och tar några snapsar.

Ögonblicket efter ytterdörren stängs var jag nere i undersängen igen där jag möttes av en het kyss från Sivan som slingrade sina ben runt mina. Jag fortsatte att smeka hennes bröst och fick ta av henna t-tröjan. Sivan lade sig på sidan vänd mot mig och jag började smeka henne med den ena handen på brösten samtidigt som den andra började sin upptäcksfärd längre ner. Jag smekte henne på undersidan av låren vi fick henne att sära på benen vilket fick mig att smeka hennes lår på insidan. Sivans händer var inte heller overksamma de smekte min nakna överkropp och började komma längre ner på ryggen och ner under resåren. Vi har nu mycket upphetsade och kysstes febrilt. Jag tog nu mod till mig och lade handen kupad över hennes sköte. Hon ryckte först till men sedan särade hon ännu mer på benen. Uppmuntrad av detta började jag nu föra handen under trosorna ned till skötet. När jag kom dit kände jag värmen som var som från en vulkan och när jag öppnade hennes sköte, vätan och den sköna doften av en kvinnokön för första gången i mitt liv. Sivan hade under tiden fått in ena handen i mina pyjamans byxor och tagit ett försiktigt tag i mitt organ.

Det sprängde i hela kroppen av spänning. Hur skulle vi forsätta? Vågade vi gå hela vägen? Några skydd hade vi inte och att göra Siv med barn var inte tal om. Vi fortsatte smeka varandra och noterade vilka reaktioner olika smekningar innebar. Snart nog kom jag i Sivs hand mycket överraskande för henne och mig. Jag fortsatte smeka henne och straxt därefter kom hennes utlösning som tog henne som en stormvind. Ingen av oss hade lust att sluta nu men vi kom överens om att fortsätta i morgon efter att vi varit i stan och köpt kondomer till mig. Jag hade precis hoppat upp i sängen när morfar kom in för att lägga sig och sova.

Nästa dag efter frukort fick vi låna motorbåten och åkte in till Nynäshamn för att göra våra inköp. På vägen hem stannade vi i en liten fin vik för att bada och äta vår medhavda matsäck, utan att några kunde se oss. Vi var mindre blyga nu, då båtresan hade gjorts under kel och kyssar hela vägen. När vi förtöjt båten tog vi fram matsäcken och lättade på klädsen. Sivan frågade och jag även tagit fram de nyligen inköpta kondomerna. Jag kunde bara nicka till svar men tog av mig allt för badet och sparna ut i vattnet. I ögonvrån såg jag att Sivan klädde av sig allt utom sina vita trosor och kom efter. Vattnet i havsbandet var kallt så vi gick snart upp. Vi frös med värmde varandra genom att kramas och dela på den stora badhandduken. Jag tog av Siv trosorna för att kunna torka henne ordentligt och när jag gjorde det kunde jag inte låta bli att smeka hennes sköte. Det var lika hett som igår kväll. Vi lade oss ner på badhanduken, glömd var matsäcken nu var det andra behov som skulle tillfredsställas. Jag sträckte mig efter kondomerna som låg i frukortkorgen. Vi var bägge ivriga på att äntligen få älska med varandra och eftersom vi bägge var oskulder var vi mycket fumliga. Men viljan var stark, Sivs sköte flödade av hennes safter. Mitt organ stod som en järnstång,

Fortsättning följer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.