Inte bara ex svärmor..

Det här hände för ca fem månader sedan.. Jag och mitt ex hade sepparerat sedan ett och ett halvt år sedan men jag hade mycket kontakt med min svärmor eftersom ”Lena” är mormor till mina två barn och den enda nära vuxna runt mig..

Lena brukade alltid ställa upp vid barn vakt och så hjälpte mig även med annat (gardiner m.m) eftersom det inte fanns någon annan kvinna i huset*S* ja jag skulle väl kanske fixa det ändå men det är och blir mycke bättre med Lenas hjälp..

Så den här Lördagen i fråga så skulle Lena hjälpa mig med att sy till några gardiner och jag hade vart och handlat för jag tänkte bjuda henne på middag som tack för hjälpen hade även inhandlat lite vin..

Klockan var runt halv elva när det plinga på dörren.. Det var Lena som kom, hon var sportigt klädd för hon skulle iväg på ett spinning pass mitt i dan så hon var tvungen att avbryta ”syandet” men det gjorde inte mig något för jag var så tacksam för den hjälp jag fick..

Vi har alltid varit väldigt öppna mot varandra på alla plan kunnat skämta om allt även när jag var tillsammans med mitt x .. Hon sa att hon var tvungen att känna nått hårt mellan benen och log.. Hon syfta på sadeln..Men jag tänkte för mig själv att det behövde hon verkligen inte åka iväg för..*S* jag ska inte sticka under stolen med att mitt x svärmor är en riktigt läcker och välsvarvad kvinna i sina bästa år 46..*S*fast och fin i hullet och formerna på rätta ställena..Klockan gick och det var dax för Lena att åka jag erbjöd mig att skjutsa henne så kunde jag städa hennes bil under tiden hon cyckla och det var ingen dum idé tyckte hon så sagt och gjort så åkte vi iväg..En timma senare och en urstädad bil så svänga jag in på parkeringen vid sport centrat och ut kommer Lena.. Hon ursäktade sig att hon inte duschat utan tänkte ta det hos mig hon va så sugen på att basta och det gick väll an..*S* Inte mig emot.. Väl hemma så satte Lena igång med gardinerna igen och jag börja förbereda lite med maten men först så gick jag iväg och hämta en flaska vin och hälde upp ett glas åt lena och mig att smutta på..Bastun va startad så den är nog varm på en timme sa jag och det lät bra tyckte Lena..

Lena gick ner i källaren och hoppa in i duschen för att senare ta bastun i besittning efter ett tag så ropa det från källaren kom du med!! så tråkigt att sitta själv här nere..

Jag var inte sen att nappa på inbjudan för inte kunde jag stå emot att få sitta naken och se på Lenas vackert sexiga kropp..Jag gick ner och klädde av mig och hoppa in i duschen för att blöta ner mig lite med mig in hade jag varsin öl..

Väl inne där klev jag upp och satte mig bredvid Lena mmmmm vilken kropp hon hade jag var tvungen att lägga en handuk över mina ben*S*.. men Lena högg direkt och sa att jag inte skulle kväva han, det var nog varmt ändå..*S* Eller blir du generad om du får stånd fråga hon och jag sa att det skämdes jag inte för med en sån sexig x svärmor så kan det ju inte bli annan reaktion..Efter ett tag så ville Lena att jag skulle skrubba hennes rygg så hon la sig på en lav på mage så jag kunde sätta i gång jag skrubba hennes rygg och hade väldigt svårt med att inte släppa skrubb svampen och krama hennes sexiga stjärt i stället men jag bet ihop men jag nudda vid den mellan varven så där oskyldigt.. Min kuk var halv hård och jag såg att Lena snegla mot den och det gjorde mig bara mera upphetsad.. Hellst av allt skulle jag velat sära på hennes ben lite och stött in min kuk i hennes nyrakade fitta (triangel kvar)bakifrån där hon låg.. men jag behärska mig. jag gick ut i duschen för att kyla ner mig och strax kom även Lena ut och klev in i duschen hon stod bakom mig när jag kännde några händer på min rygg som smekte nerför ryggen.. ska väll säga att det inte är första gången hon känner på mig..*S*hon tryckte sig mot mig och sa åt mig att hon ville känna min kuk i sig vi hade aldrig knullat förut bara avsugningar och finger pull och slick..*S* men det hade nog bara vart en tids fråga innan det skulle hända.. ja vände mig om med mitt prakt stånd och lyfte upp hennes ena ben lite för att kunna tränga in i henne.. mmmmmmm så skön hennes fitta var mycket trängre än x:t.. jag knulla henne tills jag kände ryckningarna vara nära då drog jag ut kuken och då dök hon ner och lät sina läppar omsluta mitt ollon och suga tills ja kom.. ohhh ahhh mmmm så skönt.. du har en härlig kuk sa hon den vill jag ha mer av ja det ska du sa jag.. vi duscha bara av oss och torka oss så gick vi upp för trappen och nästan överst så böjde jag mig fram mot Lenas stjärt och kysste skinkorna hon stanna upp och luta sig ännu mera fram så att hennes blygd läppar kom fram mellan benen bakifrån.. Jag lät min tunga följa konturerna på dom dela på dom mmmm smakade gott gjorde det…Lena verkade gilla det me för det hördes svaga stönade ljud ur henne..*S* jag slicka och pulla Lena så till slut kom även hon.. Vi gick upp till övervåningen där jag hade min dubbelsäng väl där fortsatte vi vår älskog ett bra tag tills vi föll ihop av utmattning.. Då låg vi och prata lite om allt möjligt inom detta område.. Lena sa att dewt var skönt att få ge sig hän i en rejäl omgång det blev inte så ofta nu (hon är skild..)Men jag sa att hon kunde väll inte ha några problem med att få sex.. Dels med hennes utseende och så var hon väldigt trevlig me så där kunde det ju inte va nått hinder.. Och det sa hon att det inte var heller men vi bodde ju bara i en liten stad så det var inte bara att va ute och ragga rykten och andra osanningar spred sig snabbt så.. Hon berättade att hon även träffat ett par som hon haft sex med et par gånger och jag blev jätte nyfiken på de så hon berätta hur härligt det var men nu hade hon ju en önskan att få va med två killar oxå..*S*… Men jag vet inte om jag ska berätta nu hur det utveckla sig eller om jag ska vänta..

kan ialla fall säga att Lena och jag har ett väldigt bra kk förhållande nu.. Hon är absolut den skönaste kvinna jag haft sex med.. Fortsättnig följer en annan gång..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *