Mullig tjej söker fast KK

Hej,Jag söker en smart man mellan 35 och 43 år som jag kan träffa och umgås och ha sex med när jag inte har mina barn (varannan vecka).Du måste vara tillräckligt intressant för att kunna ha en vettig konversation med då jag även vill ha intellekt utbyte.Jag tänder på lagom håriga män med kött på benen och tänker att en singel pappa vore den perfekta matchen för mig. Jag är undergiven och vill att du tar för dig av mig med syfte att tillfredsställa oss båda. Jag fäster stor vikt vid din förmåga att kommunicera och tycker att humor är helt avgörande för ett möte där vi stämmer av kemin. Jag undanbeder svar från allt för unga eller gamla män eller personer som är i ett förhållande. Kram

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.