Maria

Maria
Maria

– Har du ingen roligare film än den här?

Maria hade suttit tyst en lång stund i soffan. Jag hade varit försjunken i filmen, som jag sett ett otal gånger tidigare men ändå aldrig tröttnade på. Där var Humphrey Bogart, dödligt iskall; där var Peter Lorre, hal, oberäknelig, undfallande, livsfarlig. Riddarfalken från Malta höll mig i ett stenhårt grepp, men Maria var mindre imponerad.

– Nån komedi då? Den här är liksom … tja, enkelspårig …

Maria lät uppgiven. Det hade varit en sån där kväll när inte ens en välsorterad videohylla gav någon direkt ledning i valet av film, en kväll när alla förslag möttes av hennes ”Nja” eller mitt ”Neeeej…” Svårt att enas. Riddarfalken från Malta var en kompromiss. ”Den här då?”, hade jag sagt. ”Den måste du ju ändå se om du ska läsa filmvetenskap till våren.” Maria såg skeptisk ut. Helst hade hon velat se en kinesisk film, sa hon, något med mycket rött i bildspråket och där alla gick omkring med ständig ångest. Men så blev det Riddarfalken i alla fall. En kompromiss.

Jag och Maria hade varit bästa vänner länge. Fem år tidigare hade vi gjort sällskap hem från en fest hos en gemensam bekant. Det hade varit en regnig natt; en natt när blåsten piskade regnet mot ansiktet oavsett vindriktningen… långt att gå för oss bägge, mörkt, ensamt att gå själv. Vi hade gjort varandra sällskap och pratat hela vägen. Framemot morgonen, när regnmolnen blev för täta och regnet för hårt, hade vi satt oss i skydd i en busskur och pratat.

Vänskapen hade börjat där, den natten. När morgonen kom var vi redan själsfränder.

Fem år hade gått sedan dess. Vänskapen hade bestått genom ett otal förhållanden för oss båda. Jag hade hunnit förlova mig och bryta upp; Maria hade ett tag bott i London med sin pojkvän innan han lämnade henne för någon som hette något helt annat, något franskt, och flyttade till Paris. Det var en stukad Maria som flyttade hem igen. Själv hade jag bepansrat mig. Levde som en programmatisk ungkarl och vägrade stolt att inse att jag började bli patetisk. Det räckte inte med ett hyfsat jobb. Det räckte inte med en lägenhet jag trivdes i. Det räckte inte med de vänner jag hade och som alla levde sina egna liv mer eller mindre parallellt med mitt. Jobbet blev rutinartat. Lägenheten krympte. Och alla mer eller mindre desperata försök att få rummen att glöda av livslust och passion slutade med namnlösa one-night-stands där kåtheten hade ångesten och ensamheten som riktmärke och där vare sig hon eller jag nådde annat än tillfälliga frister. Jag ville ju bli kär, ville känna den där alltomfattande förälskelsen som gav allting lyster. Allt jag fick och allt jag gav var driftstillfredställelse för stunden. Deras namn mindes jag sällan mer än en vecka efteråt. Mitt var säkert lika lätt att glömma för dem.

Maria var också trött; trött på sig själv, trött på London, trött på killar. Hon ville börja om på nytt. Nu stod hon där på tröskeln till något helt annat och vilade i steget. Vi hade pratat mycket sedan hon kommit hem igen. Om vad vi ville, om vad vi borde göra och vad vi skulle göra och vad vi måste göra. Vi satt ju där och var till stora delar i samma situation. Allting började kännas begagnat. Kärlek och förälskelse var något vi var rädda för. ”Men lyckan då?” undrade Maria. ”Den måste ju finnas.” Och det gjorde den väl. Men var?

Så det hade blivit Riddarfalken. I alla fall den där kvällen. Vi orkade inte prata så mycket mer just då. Men att bota ångesten med kinesiskt röda filmer var inget alternativ. Helt plötsligt blickade titlarna på videokassetterna hjälplöst tillbaka mot oss. Inget kinesiskt. Inte ens något ryskt. Men Riddarfalken hade vi stängt av för kvällen.

– Jaha. Det här var ju inte lätt.

Maria gled med fingrarna över kassetterna och läste tyst för sig själv. Plötsligt stannade hon upp i rörelsen och tog ut ett band med en min som närmast kunde beskrivas som hånfull.

– Fäbodjäntan. Jaså, den har du?

– Jo, svarade jag. Inte bara den. Jag har uppföljaren också, Kärleksön.

– Då så. Lagom blandning av ångest och komedi.

Maria tog filmen med sig in i vardagsrummet och tryckte ut Riddarfalken.

– Så… där!

– Ja… det är ju inte så mycket kinesiskt över den här förstås, sa jag lite oroligt. Snarare rätt uselt dubbade tyska skådisar.

– Spelar roll. Just nu vill jag bara bli underhållen, sa Maria med lätt trött min och slängde sig ner i soffan.

Jag satte mig ner medans Maria la beslag på fjärrkontrollen.

– Jag spolar förbi allt som är tråkigt, varnade hon med spelat allvar.

– Ja, gör du det, svarade jag.

Situationen var ovan och jag började känna mig lite nervös. Efter fem år hade vänskapen mellan mig och Maria aldrig gått över gränsen till något mer än vänskap. Vi hade pratat om allt möjligt, men när det gällde sex hade det funnits rätt tydligt markerade gränser. Vi kunde prata om hur vi var allmänt frustrerade, om hur något inte fungerade i ett förhållande eller om hur fånigt det kunde kännas när man försökte få till det i fyllan och villan med någon mer eller mindre okänd som man träffat på en fest eller på krogen. Någon enstaka gång hade vi väl pratat mer explicit också. Pratat om kåthet och passion och vad vi tyckte om. Vi var ju bästa vänner, visste det mesta om varandra.

Men vi hade aldrig sett porrfilm tillsammans. Filmerna hade jag mest för att de var lite lustiga. Det var något gulligt över dem. Fäbodjäntan med sin midsommarmiljö och ursvenska stämning, uppblandad med billig tysk porrfilmsestetik. Kärleksön – uppföljaren! – med en mer grovhuggen och mindre ironisk stämning. Och satte någon en pistol mot mitt huvud så fick jag väl erkänna att de var ganska upphetsande också. Tjejerna som spelade huvudrollerna var nästan ofattbart söta – i alla fall i den första – och jag hade fattat rejält tycke för en ljushårig tjej som hade huvudrollen i båda filmerna. Den vittomtalade falukorvsscenen var inte alls min grej. Som vegetarian hade det varit enklare att acceptera en gurka eller en banan i den scenen… men andra scener hade satt sig i minnet.

Och nu satt jag där och var skräckslagen. De där scenerna gjorde sig plötsligt påminda. Och om Maria tänkte snabbspola filmerna så var det inte länge innan de skulle dyka upp på tv-skärmen. Helt plötsligt kändes det som en väldigt dålig idé att se på porrfilm med sin bästa vän.

Vi satt som vanligt ganska nära varandra i soffan med en skål popcorn emellan oss. Maria satt uppkrupen med en filt över benen och satte igång filmen.

– Är den bra då?, undrade hon.

– Tja. Sådär. Lite rolig i alla fall.

– Brukar du bli kåt av porrfilm?

Jag kände hur jag blev alldeles likblek i ansiktet och visste inte vad jag skulle svara. Maria skrattade glatt.

– Nädå, du behöver inte svara.

Jag försökte maskera min förvirring med en handfull popcorn. Alltid gav det alibi för några tysta sekunder.

– Hoppas den är bra då.

Maria blev också tyst och tryckte förstrött på knapparna på fjärrkontrollen. Snabbspolade lite, lät bandet rulla i normal fart när hon såg något hon tyckte verkade roligt. Snabbspolade igen. Falukorvsscenen skrattade vi bägge åt. Lite nervösa skratt, men ändå.

– DET har jag aldrig testat i alla fall, sa Maria.

– Inte jag heller, tack och lov, svarade jag snabbt.

– Mycket annat, men inte falukorv. Måste vara sjuttitalsinfluenserna som gör det.

– Mmm, kanske. Nåt att skriva uppsats om när du börjar läsa film kanske.

Maria skrattade.

Inte för att det var falukorvsscenen som gjorde det, men hur det nu var så började jag märka att jag hade allt svårare att inte bli upphetsad. Ju längre filmen gick desto svårare hade jag att sitta avslappnat tillbakalutad i soffan. Popcornätandet hade blivit mekaniskt och Marias närhet i soffan började nu bli väldigt påtaglig. Maria satt djupt försjunken i filmen och tittade inte åt mitt håll annat än då och då, men jag ville inte riskera någonting.

– Får jag låna ett hörn av filten? Det börjar bli kallt, jag fryser lite.

– Fryser?

Maria lät skeptisk men släppte motvilligt med sig av filten som jag genast arrangerade som nödtorftigt kamouflage.

– Du ser varm ut, sa hon med ett brett leende.

– Jaså?

– Hmmm…

Jag bytte ämne.

– Säker på att du inte vill se en annan film? Den är ju rätt trist.

– Nädå. Jag tycker den är ganska kul.

Hon skrattade lågt.

– Och JAG blir i alla fall varm av den, jag.

Nu hade filmen kommit fram till en scen där de tre kvinnliga huvudrollerna har sex med varandra i nåt slags stuga (en fäbod, antar jag, fast den såg inte ut som en fäbod precis). Det här var en scen som jag mindes starkt: inte för att jag blev kåt av att se tjejer som har sex med tjejer – i alla fall inte i första hand. Det var närbilderna som gjorde det, närbilderna av tjejernas ansikten.

Och där var de igen. Det var som om njutningen stod ristad i de slutna ögonen. Jag började febrilt tänka på allt annat än det som var framför mig på tv:n. Jobbet. Söndagsöppet. Slänga soporna. Framväxten av en ny extremhöger i Europa. IRA:s bombhot i London. Trasiga strumpor. Vad som helst förutom det där ansiktet i närbild, vad som helst förutom kåtheten och passionen som fullkomligt strålade ut från filmen. Helt plötsligt, mitt i denna rätt patetiska rulle B-porr från sjuttiotalet, var det ett sånt där epifaniögonblick när det var som om erotiken infann sig som genom en uppenbarelse från ovan.

Och ingenting hjälpte. Maria hade blivit helt tyst bredvid mig och lät fjärrkontrollen vara. Hon hade lagt sig ner och lagt upp sina fötter i mitt knä och jag märkte för ett ögonblick hur hennes tår nuddade vid min kuk. Jag kände hur jag blev kåtare och kåtare och tackade alla stjärnor i skyn för filten som dolde åtminstone det mest uppenbara tecknet. Hon hade antagligen inte märkt något. Hoppades jag.

– Rätt häftigt, va?, sa Maria.

– Jo, sådär kanske, sa jag.

– Funkar det då?

– Vadå funkar?

Jag spelade oskuldsfull med stor inlevelse.

– Blir du kåt?

Maria log mot mig.

– Tja, ja, okej då, lite kanske. Du då?, sa jag, och kände hur rösten knappt bar.

– Lite. Jag saknar Per.

Per var killen som rymt till Paris och jag måste erkänna att hans öden och äventyr var ganska långt borta från mitt medvetande just då.

– Per?, frågade jag förvirrat. Varför då?

– Vad tror du, svarade Maria och drog filten närmare sig.

– Jaså.

– Hmmm. Det ser inte ut som om du är bara lite kåt, förresten.

Marias blick avslöjade att filten nu var ohjälpligt borta från mitt knä. Jag blev högröd i ansiktet.

– Det gör inget, skrattade hon. Det är okej. Jag blir också kåt, det är inte konstigt.

– Ja, men det är ju lite pinsamt ändå… Fan också…

Maria skrattade och böjde sig fram och pussade mig snabbt på kinden.

– Du är allt bra söt du. Tur att vi bara är kompisar, annars hade ju det här kunnat bli lite konstigt.

– Hmmm, liiiite…

Filmen fortsatte i bakgrunden, men nu var det mest ett bakgrundsljud. När jag generat tittade mot tv:n såg jag hur en tjej red en kille på ett höloft. Maria tittade också.

– Du får gärna hålla om mig om du vill, sa Maria. Om du vågar, alltså.

Det fanns en spefull ton i Marias röst som jag aldrig hade hört förut.

– Kom hit då. Jag fryser ju fortfarande.

– Ja, som om …

Maria flyttade undan popcornskålen och kröp närmare mig. Lutade sig mot min axel och sträckte ut benen i soffan.

– Såja. Det var bättre. Håll om mig då.

Jag la min högra arm om henne. Hon var varm. Hennes hår luktade gott. Jag kände hur hon tryckte sig mot mig och ännu en gång kändes det som om hon snuddade vid min kuk. Hennes arm låg för ett ögonblick mot mitt stånd. Jag rös till.

– Vill du se klart filmen?, frågade jag.

– Ja, helst. Jag vill se hur det går, svarade hon.

– Går gör det ju, sa jag nervöst.

Hon skrattade.

– Jo. Men det är mysigt att se på. Det ser mysigt ut också, sa hon.

Den första filmen tog precis slut. Kärleksön började istället. Maria tryckte sig närmare mot mig och siktade med fjärrkontrollen.

– Snabbspola eller låta den rulla?, frågade hon.

– Nä, låt den vara bara ett tag.

– Okej.

Vi satt tysta ett tag. Marias varma rygg vilade mot min sida. Jag höll min hand om hennes vänstra arm.

– Det känns skönt när du håller om mig.

– Men ovant också, sa jag.

– Lite. Gör det något?, undrade hon.

– Nä, det gör väl inte det.

Jag smekte hennes arm försiktigt med min hand.

– Oj, jag ryser, sa hon.

– Förlåt.

– Nej, det är skönt. Det är skönt när du tar på mig.

Tystnad. Filmen hade redan kommit igång ordentligt. Samma tjej i huvudrollen som i Fäbodjäntan. Nu satt hon uppkrupen i ett träd och onanerade framför ögonen på sin bästa väninna.

– Jösses, sa Maria. Jaha, det var ju inte särskilt sannolikt.

– Nä, inte direkt, sa jag.

Tystnad.

– Men det ser skönt ut. Faan också!

Det var inte bara Maria som var frustrerad. Hade jag vågat hade jag skrikit jag med. Jag var så kåt att jag snart sagt inte visste vart jag skulle ta vägen. Det var tur att Maria satt lutad med ryggen mot mig för annars hade ingen filt i världen kunnat dölja mitt tillstånd. Det var nästan smärtsamt.

– Mmmm, verkligen, var allt jag lyckades klämma ur mig.

– Du skulle ha varnat mig för de här filmerna, sa Maria.

Hon suckade djupt och sjönk längre ner i soffan. Min arm gled över hennes mage när hon sjönk ihop och upp över hennes bröst. Hon fnittrade till.

– Förlåt, sa jag.

– Det gör inget, svarade hon. Du får gärna hålla om mig så också. Det är skönt när du är så nära.

Hon skrattade:

– Både mjukt och hårt på en gång.

Min arm låg kvar över hennes bröst. Handen hade glidit ner från hennes arm och låg nu löst kupad över hennes vänstra bröst. Jag vågade knappt röra fingrarna, men kände ändå hennes bröstvårta under min hand. Den var styv, och jag kände hennes andhämtning och hjärtslag mot min arm och min hand.

– Skönt, sa hon. Håll om mig hårt.

Jag tryckte henne ännu närmare mig och borrade in min näsa i hennes hår.

– Du får akta dig, sa jag och pussade henne vänskapligt i nacken.

– För vad då?, undrade hon lekfullt.

– För mig. För oss. För det här.

– Kanske.

Vi hade blivit tystare, viskade nästan. Tv:n stod fortfarande på, men det var mest ljud nu. Bilderna flimrade framför mina ögon och jag försökte få dem att inte innebära något; försökte få de där välluststönen att betyda något annat.

Maria rös till.

– Det blir ju nästan kallt. Håll om mig hårdare. Jag fryser om händerna också.

Hon stoppade in sina händer under filten och jag tryckte henne mot mig. Nu låg min hand tätt om hennes bröst och instinktivt hade jag börjat smeka henne, försiktigt. Det var nästan olidligt skönt att känna hennes hud under den tunna tröjan. Min hand låg mjukt kupad kring hennes bröst och med fingertopparna kände jag hur bröstvårtan blev allt styvare.

– Skönt…

Jag försökte försiktigt flytta mig lite, försökte skifta ställning så att Maria inte skulle känna mitt stånd. Nu var alla försök att tänka på avtändande tråkigheter meningslösa; känslan av min hand som smekte Marias bröst hade fått min kuk att bli stenhård och det gjorde nästan ont mot mina jeans. Maria blundade. Hennes vänstra hand smekte min som låg mot hennes bröst, en fjäderlätt beröring för att understryka mina smekningar. Hennes andra hand låg kvar under filten. Jag såg hur hon rörde sin hand mot sitt sköte, sakta, försiktigt. Bara filtens rörelser avslöjade vad som hände.

Det var för sent att säga något, för sent att sätta stopp, för sent att säga att vi är ju vänner, det här får inte hända, inte nu, inte så här. Min hand gled ner från hennes bröst ner mot hennes mage, in under tröjan. Hon var varm, hennes hud brännhet mot mina fingrar. Inga gränser längre. Jag rörde handen upp mot hennes bröst igen, under tröjan, kände hennes nakna hud. Ingen behå. Hon stönade till när jag kupade min hand kring hennes bröst igen. Smekte hennes bröstvårta som nu var styv och hård. En cirklande rörelse med fingrarna. Maria gled med sin hand ner längs mitt ben och smekte mig. Upp längs med benet, upp på låret. Mitt hjärta började slå snabbare.

– Det är skönt att vara nära dig.

Min röst bar knappt. Kände hennes fingrar mot mitt lår, letade sig längre in. Hon skrattade till.

– Backhand…

Nu kupade jag bägge händerna kring hennes bröst. Såg hur hennes hand rörde sig lite snabbare under filten. Kysste hennes nacke. Hennes örsnibb. Nafsade henne på halsen. Hennes hand rörde sig rytmiskt under filten. Nu var försiktigheten nästan borta, filten gled sakta ner och jag såg hur hon smekte sig själv. Långsamma, smekande rörelser med fingertopparna mot jeanstyget.

– Är du varmare nu?, frågade jag.

– Varm. Het. Det är så skönt…

Jag la min hand över hennes och följde hennes rörelser som en skugga. Hon blev modigare då, hennes fingrar rörde sig allt snabbare och cirklade kring en och samma punkt. Jag flyttade min hand försiktigt uppåt ett par centimeter och stack ner mina fingrar under hennes byxlinning. Knäppte upp knappen och drog ner dragkedjan. Nu smekte hon insidan av låren istället och väntade på mig.

– Nu. Skönt, sa hon.

Min hand gled ner över hennes trosor. Varm, het, brännhet. Blöt. Trosorna var fuktiga och jag drog instinktivt med fingrarna längs med skåran som avtecknade sig. Mjukt och varmt… Lät försiktigt mina fingrar smeka henne där hennes hand redan varit. Nu rörde hon sig allt häftigare, reagerade mot mina smekningar med underlivet.

– Hmmm, fortsätt, viskade hon. Fortsätt, sluta inte.

Hennes hand hade hittat fram till min kuk och jag kände hur hennes fingrar rörde sig upp och ner över mina byxor. Men det var obekvämt för henne, hon kunde inte nå så bra.

– Vänta, sa jag.

Hon flyttade sin hand till sitt bröst och smekte det långsamt medan mina fingrar letade sig in under troslinningen.

– Du är så våt, sa jag.

– Hmmm… det är du. Det är du… du gör mig så kåt. Fortsätt. Fortsätt…

Mina fingrar gled allt snabbare upp och ner i hennes skåra. Hon öppnade sig under mina fingrar; jag kunde känna hur huden blev allt blötare och under min tumme blev hennes klitoris hårdare och hårdare. Jag smekte henne snabbare.

– Fortsätt… mer…

Hon la sin hand över min och förde den mot klitoris.

– Där. Mer. Smek mig där. Försiktigt. Mer. Mer.

Jag rörde fingrarna rytmiskt, smekte hennes klitoris i snabba, cirklande rörelser. Allt snabbare, och jag kände hur Maria rörde sig efter varje smekning. Jag lät min andra hand glida ner mot hennes sköte och smekte hennes slidöppning med fingrarna. Hon föste ner byxorna från låren och sparkade dem av sig, särade på benen brett.

– Mer. Så. Hmmm… Mer.

Mina fingrar gled in i henne. Först ett finger; hon var het och blöt och fuktig. Sen två fingrar. Jag förde dem in och ut, först försiktigt, sen lite snabbare. Mjuka, snabba rörelser.

– Åh, så skönt… så skönt med dina fingrar i min fitta…

Hennes andhämtning blev allt häftigare och jag kände hur hennes underliv roterade mot mina händer. Tre fingrar nu; öppnade hennes sköte, smekte henne med mina fingrar, upp och ner längs mynningen, sen in och ut, in och ut, snabbare och snabbare.

– Snart. Snart. Mmmm… Snabbare. Hårdare… Åh… så skönt, du gör mig så kåt…

Mina fingrar rörde sig snabbare och snabbare. Hon var nära nu. Jag var lamslagen av lusta, mina fingrar rörde sig in och ut i henne och smekte hennes klitoris i en instinktiv frenesi.

– Knulla mig… Ta mig… Så skönt…

Fortare och fortare. Plötsligt kom hon: häftiga andetag, hennes bröstkorg hävde sig häftigt upp och jag kände hur hennes sköte slöt sig om mina fingrar i krampaktiga rörelser. Hon stönade högt och jag såg hur hon bet sig i läppen.

– Fortsätt… lite till… mmmm…

Jag smekte försiktigare nu, varsamt i takt med orgasmens efterdyningar. Hon vände sig mot mig och kysste mig, en djup och lång kyss. Jag förde mina händer till hennes bröst och smekte dem och besvarade kyssen.

– Tack, sa hon. Du anar inte vad skönt det var.

Hon kysste mig igen. Nu hade hon vänt sig mot mig och stod på knä i soffan. Jag höll om hennes nacke och mina händer gled ner över hennes nakna stjärt.

– Du är så varm, sa jag.

– Hmmm, jag vet, sa hon.

Hon kysste mig på halsen, och lyfte på min tröjlinning och pussade mig mjukt på bröstet.

– Din tur, sa hon, och log mjukt.

Mina jeans kändes som ett fängelse. Jag var så kåt och så hård att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Maria förde sina händer, smeksamt långsamt, ner mot min byxlinning.

– Är du kåt?, frågade hon. Vill du ha mig? Vill du älska med mig? Vill du knulla mig?

– Ja, sa jag enkelt. Ja. Nu. Nu.

Hon knäppte upp mina byxor och la sin hand mot min kuk. Jag kände hennes fingrar mot mina kalsonger och rös till av vällust när hon drog sakta med fingrarna längs med min kuk. Snabbt förde hon in handen under kalsongerna och smekte mig. Först försiktigt, sedan med hela handen.

– Så hård. Så kåt. Gör jag dig så kåt?, frågade hon.

– Mmm…

Svårt att prata. Hon förde sin hand upp och ner, höll mig i ett fast grepp och runkade mig med långa, långsamma rörelser. Hennes andra hand drog ner kalsongerna och blottade min kuk.

– Den är redan lite blöt.

– Mmm, sa jag.

Hon böjde sitt huvud ner över mig och hennes hår föll ner och hindrade mig från att se. Jag kände hur min hårdhet omslöts av värme, och kände Marias tunga utforska mig. Hon sög mig med långsamma rörelser upp och ner och runkade mig rytmiskt med sin hand; hennes andra hand smekte min mage. Jag kände att jag inte skulle kunna hålla emot länge, kände hur kuken blev hårdare och hårdare och kände hur orgasmen närmade sig. Maria slutade suga och rörde sin hand långsammare upp och ner. Slickade med tungspetsen på ollonet. Det var outhärdligt skönt, och jag ville inte komma ännu, ville låta det vara länge, ville låta orgasmen vänta.

– Är du nära?

Maria tittade upp men fortsatte röra sin hand upp och ner.

– Hmm, svarade jag med ett utdraget stön. Väldigt.

– Vill du komma? Vill du komma i min mun?

– Vänta. Inte än. Inte än.

Jag ville ha henne, ville känna henne, ville…

– Kom.

Jag sparkade av mig byxorna som fastnat vid fötterna och tog henne om axlarna.

– Kom hit, kom. Jag vill ha dig.

– Vill du komma in i mig? Vänta.

Maria släppte för ett ögonblick min kuk och satte sig grensle över mig. Hon sträckte på ryggen och förde mina händer till sina bröst.

– Vänta. Smek mig.

Jag kände hennes fingrar mot min kuk igen. Jag var så nära att komma att jag nästan sprutade direkt.

– Inte ännu. Kom in i mig.

Maria tog tag i kuken med ena handen och förde den till sin slidöppning.

– Känner du hur våt jag är? Känner du?

– Mmmm… skönt.

Jag smekte hennes bröstvårtor som stod styva under tröjan; smekte henne ner över magen och ner mot fittan; kände hennes lust som ett glödhett centrum. Gled med händerna över hennes stjärt och höll henne fast om rumpan. Maria stönade lågt och runkade mig snabbare.

– Nu. In i mig. Kom in i mig. Knulla mig.

Hon satte sig ner på mig och styrde med fingrarna in kuken.

– Åh, så skönt… Du är så hård och skön… Kom. Ta mig.

Jag kände hur min kuk stötte in i henne, först långsamt, varsamt. Hennes fitta grep om mig och jag höll mina händer hårt om hennes stjärthalvor. Ville pressa henne ner mot mig, ville längre in. Tv:n var långt borta, alla ljud förutom mina och hennes var borta, bilden en suddig kuliss. Tyst förutom ljudet av våra stön och ljudet av min kuk som gled in och ut i hennes fitta.

Jag var nära nu. Kände hur jag blev hårdare, kände hur sperman var på väg att komma. Ingen kontroll längre, bara drift. Bara driften att komma, att spruta, att låta det gå.

– Kom. Kom. Det är okej, sa Maria. Kom i mig.

Jag kände hennes fingrar mot min kuk när den gled in och ut, kände hur hon pressade sina fingrar mot den för att göra det skönare. Hon rörde sig häftigare upp och ner, red mig, jag kom allt djupare in i henne, kände hur kuken rörde sig och hur hennes fitta slöt sig kring mig. Varmt. Hett. Så fruktansvärt fruktansvärt skönt…

– Kom i mig. Spruta i mig. Ta mig, knulla mig.

Maria la sig ner på rygg i soffan och drog mig med sig. Jag halkade ur henne för ett kort ögonblick innan hon styrde mig rätt igen. Hon la sina ben om min rygg och öppnade sig så mycket det gick.

– Hårt. Ta mig hårt. Knulla mig. Knulla mig hårt.

Jag stötte in i henne, snabbare nu, hårdare. Kände hennes ben gripa om min rygg, hennes händer om min stjärt, tryckte mig närmare, längre in med varje stöt.

– Så skönt. Så skönt.

Nu var jag nära igen. Kände hur orgasmen närmade sig snabbt. Min kuk gled allt snabbare in i henne. Jag kysste henne girigt.

– Nu, sa jag. Nu kommer jag. Nu.

– Kom. Kom i mig. Spruta, kom, kom. Åh, jag känner dig i mig, så hård, du gör mig så kåt, så blöt, så fruktansvärt kåt…

Maria stötte emot med underlivet och plötsligt kände jag hur mitt mellangärde drog sig samman; kände sperman komma forsande och jag stötte hårt in i hennes fitta; en gång, två, tre.

Det svartnade för mina ögon och jag ryckte till när jag sprutade inne i henne; orgasmen ville inte sluta, jag kom och kom och kom och det var som om all kåthet koncentrerades i rörelsen. Maria höll mig hårt och rörde sig rytmiskt med mina stötar.

– Fortsätt, lite till. Så skönt. Skönt med din kuk i mig. Skönt. Hmmm… snart. Kommer snart.

Hon höll mig fast med benen och just när jag kände hur kuken blev lite mjukare så spände hon musklerna och jag kände hur hennes fitta grep tag om mig, vägrade släppa mig och min kuk styvnade.

– Inte än, fortsätt… snabbare… hårdare… Det är så skönt, du är så hård…

Jag började stöta in i henne hårt och snabbt. Kysste hennes bröst, bet i hennes bröstvårtor och hennes öron. Det var så skönt att vara inne i henne, känna lugnet efter orgasmen blandas med hennes kåthet, skönt att känna hur hon ville komma.

– Kom. Jag vill se när det går för dig. Kom nu.

Jag knullade ännu snabbare, körde min kuk in i henne så snabbt och så hårt som jag kunde. Maria stönade allt högre och jag märkte att hon var nära att komma. Med ett högt stön gick det för henne.

– Det går. Kommer. Åh. Knulla mig… mmm…

Jag fortsatte att stöta men lugnare nu. Kände hennes andhämtning mot min kind, hennes bröst mot mitt bröst. Kände hur hennes hetta höll mig fast.

– Ligg kvar. Håll om mig. Var kvar i mig.

Kände hur min kuk blev mjuk inne i henne, långsamt. Gled ut ur henne. Vi kysste varandra. Jag höll henne fast, smekte hennes hår. Hon var röd om kinderna och håret hade blivit alldeles rufsigt. Jag hade aldrig sett något vackrare.

– Du, sa Maria. Du.

Sedan kysste vi varandra igen, en lång och innerlig kyss och det var som om tiden stod still. Filmen var slut sedan länge och tv:n stod på med ett brus i bakgrunden.

– Det var ju inte meningen, sa jag.

– Nej. Men skönt.

Maria skrattade.

– Men lova mig att vi ser en kinesisk film nästa gång.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *