Knullträff ikväll kanske?

knullträffHej!

Jag är en 20-årig kåt tjej som vill träffa någon/några imorgon kväll för att ha det skönt hela kvällen, dvs knulla gärnet 😉 Gärna någon äldre och dominant i sängen… I Stockholmsområdet då, du fixar ställe. Mina krav är kondom och analt 🙂 Söker endast seriösa för knullträff alltså, Så trött på killar som skriver och lovar guld o gröna skogar men bangar ändå i slutändan.

Skriv till mig på Knullkontakt

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. jag är 19 gammal gilla ha sex med alla utan killar(transer)
   jag gör alla typer av knull ( anal,oralt, etc..) jag tycker om piska men gilla inte blir piskad,
   om du är intresserad add kik:brayaneyves47,snap:brrayane02,insta:b4guey
   vi ses hem hos dig, skogen, ditt hotell , var du vill men inte hos mig
   jag kan gör en sleepover

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.