Knullkompis i Stockholm

KnullkompisHej!

Helen heter jag, en härlig och mysig tjej med båda fötterna på jorden och 29 år gammal. Jobbar på dagarna och när jag är ledig blir det många hemmakvällar själv med en film eller en dildo 😉  Jag söker i en Knullkompis i min egen ålder i Stockholm för att ha roligt och utvecklas sexuellt tillsammans med. Jag är inte 100% på vad jag gillar men är öppen och  nyfiken på mycket och vill gärna att du är det också. Gillar att leka med vibrator
m.m

Det viktigaste för mig är att vi har roligt tillsammans och att vi alltid lyssnar på  varandra, att vi aldrig gör någonting som inte båda verkligen vill.

Skriv till mig på Knullkontakt

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hej
    Din annon verkar verkigen intressant 🙂
    Här skriver en sportig, blivande jurist från.Stockholm
    Skulle du vilja veta mera?

  2. Är en kille från Stockholm som gillar att träna och hänga med kompisar på fritiden. Är här for vill känna nya personer och kanske träffas:) , är singel och söker träff,gärna berätta lite mer om dig själv och vad du vill veta mer om mig.  Jag heter hossein och jag är 19 år . Om du vill kan vi känner mer varandra min Sc:hmohammadi390 eller du skicka din snappa
    Snälla svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.