Knullad i din bil?

Hej! Eftersom människor har svårt att förstå så ska jag göra en tydligare annons denna gång. Jag vill INTE att du är över 45 oavsett om du ”ser ung ut” eller ”är ung i sinnet”. Jag tänder heller inte på överviktiga människor. Jag gillar både fitta och kuk så det spelar ingen roll vad du har mellan benen. Trans eller icke binära är också välkomna.

Är du tjej ska du vara rakad för jag tänder bara på rakade fittor. Jag tänder inte på små kukar och vill inte ligga med ett par idag. Du ska vara fräsch och se bra ut. Inte ha en vriden verklighetsbild av dig själv. Så till själva annonsen: jag tänder på att bli upplockad, knullad i din bil och därefter skjutsar du hem mig. Jag bryr mig inte om du har partner eller inte, det är inte mitt problem. Skriv inte om du inte kan uppfylla detta. Jag kommer inte att svara.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

7 kommentarer

  1. Snap = dcj000

    28 år, 186 cm, 84 kg (tränar dagligen), mörkhårig och bruna ögon. Kuken behöver du inte oroa dig för, kommer knulla dig som du aldrig blivit knullad tidigare.

  2. Hej snygging! Har du fått till något? Skulle gärna hämta upp dig någonstans hör av dig så kan jag berätta lite mer! Och skicka nå bilder! Puss på dig så länge

  3. Hej!
    Är 30 år. 189lång 85kg tung. Mycket renlig och välklädd. Äslakr parfymer och träna. Hoppas jag intresserade dig. Kyss

  4. Hej. Du är exakt va jag söker hoppas jag kan upppnå till din krav. Tar gärna en mer privat konversation om du är intresserad adda zhacosebastian på snapchat

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.