Gangbang i göteborg

För två veckor sedan så valde jag ut heta killar jag hittat här och som jag hade på kik för en gangbang i Göteborg. Totalt blev det 5 killar. Det som utmärkte dessa killar var att de alla hade bilder och filmer på när de knullade, vilket säkrade för mig att de visste vad dom gjorde. De var dominanta, hårdhänta, och hade inga problem att utnyttja mig tillsammans med andra. För första gå gången klarade jag dubbla kukar i mig 😉 Nu känner jag att det är dags för omgång två!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

8 kommentarer

  1. Hejj jag är absolut på och gör gärna detta. Är 21 år gammal, muskelös och ser väldigt bra ut om jag får säga det själv. Hör av dig!

  2. Hej. Du är exakt va jag söker hoppas jag kan upppnå till din krav. Tar gärna en mer privat konversation om du är intresserad adda zhacosebastian på snapchat. bor i gbg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.