Knullad av dig med dildo

Knullad av digLekfull dominans!
Vi är ett snyggt fräscht och trevligt par som gillar att förverkliga våra drömmar. Vi söker nu en ung kille 20-35, fräsch vältränad och slank kille som kan hjälpa mig att dominera min kille. Jag älskar att njuta och visa att jag föredrar dig. Vi binder honom naken vid sängen så han får se hur jag njuter av dig. I bland ber jag dig bestraffa honom medans jag ser på. Du blir hans fullständiga överman och jag njuter av det. Du och jag älskar och njuter och han har aldrig hört mig stöna så. Vi använder honom i våra lekar där han får slicka och smeka oss medans vi har det skönt. Du bör inte vara rädd för lättare sex mellan er då vi gillar att tänja lite på gränser. Han är öppen för detta. Jag skulle vilja som den yttersta förnedringen se honom bli knullad av dig med dildo, eller på riktigt? Jag vill också att vi hjälps åt att pina honom i bland då vi känner för det. Vi har testat detta två gånger tidigare och gillar detta.Skön spännande höst tillsammans? Älskarinnan och slaven!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.