Knulla mig med andra saker än kuk

Knulla mig med andra saker än kukStora saker!
Jag är en mogen kvinna som söker en man som är i åldern 35-45 år. Jag är mörkhårig med bruna ögon. Har ett par stora, rätt fasta bröst. Är oftast rakad och gillar att klä mig i sexiga kläder, både över och under. Jag älskar sex över allt annat och söker dig som har stor kuk, gärna över 20 centimeter och grov. Älskar att bli hårt uppknullad i alla mina hål. Har inga problem att ta emot varken i fitta, mun eller röv. Jag vill helst att du har erfarenhet av fistfucking då jag gillar att bli ordentligt uppfylld i min fitta. Du får även knulla mig med andra saker än kuk, fingrar och hand. Du kanske också kan ta emot en liten kvinnohand i din röv? Jag som skriver detta finns i närheten av Jönköping så det är en klar fördel om du finns här i närheten. Vi är båda friska och rena. 100% diskretion. Hör av dig nu så hörs vi

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.