Knulla mig i baken

Knulla mig i bakenAnalsex!
Jag är en tjej på 40 år som har en liten konstig fråga. Jag är nyfiken på analsex men min kille vill inte. Jag får pröva lyckan här istället. Jag njuter mycket av att ha något i baken och bara tanken på att ha en kuk där får mig nästan att komma. Inga krav förutom kondom. Du kan se ut hursomhelst, vara vem som helst, hur gammal eller ung som helst. Men du ska vara villig att knulla mig i baken. Jag hoppas på seriösa och diskreta svar. Jag lovar svar till alla.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hej,

    Mitt namn är Peter jag är 26 år och älskar anal! Vill jätte gärna slicka dig i röven och då knulla dig och visa hur härligt anal är, jag har en fin stor och tjock kuk, kan också skicka bildar. Hoppas på ett svar vill jätte gärna njuta dig och din rumpa

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.