kk för regelbundna träffar

Söker nu alltså en kk för regelbundna träffar, du ska vara mellan 20 och 35 år. Vän med tvål och vatten samt dominant i sängen och veta vad du håller på med. Jag är inte särskilt erfaren eller duktig och vill nu få nya erfarenheter och tekniker så att säga. Allt sker på gemensamma beslut och de ska kännas bra och tryggt. Du får gärna vara mörkhårig med stubb och mörka ögon men såklart inget krav! Skriv ett seriöst meddelande om dig själv, inte om vad du vill göra med mig. Så kan vi prata mer. Denna relationen är för mig något jag kommer ha mellan förhållande, så hittar jag någon så kommer vi inte fortsätta träffas mer.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

11 kommentarer

 1. hej på dig skulle vara roligta att veta mer om dig själv är jag en kille på 27 år som söker en kk som vill träffas ofta bor i en liten stad som heter söderköping gör detta på sidan av min flickvens vetskap då jag gillar späningen av det

 2. Men gud så bra, vi är ute efter samma sak. Jag bor i Stockholm också ute efter ligg. Har en ”above-average” kropp och har erfaranhet. Tyvärr passar jag inte in i på beskrivning när det gäller skägg och ögonfärg. Helt förståeligt att du inte vill fortsätta om du hittar en partner.
  Vill du ta kontakt så skriv till: [email protected]
  eller lägg till snapchat: sebb.pb

 3. Men gud så bra, vi är ute efter samma sak. Jag bor i Stockholm också ute efter ligg. Har en ”above-average” kropp och har erfaranhet. Tyvärr passar jag inte in i på beskrivning när det gäller skägg och ögonfärg. Helt förståeligt att du inte vill fortsätta om du hittar en partner.
  Vill du ta kontakt så skriv till: [email protected]
  eller lägg till snapchat: sebb.pb

 4. Hej,
  jag är intresserad, men vill först prata med dig per tel så att vi är på samma linje.
  jag bor i Stockholm ,är 39 år.
  Jabbar inom hållbar samhällsutveckling på uppdrag av NBF.
  Jag är mörkhyad(CLAY 5- Earth 1)
  Uppväxt i Småland studerade i Växjö.
  Lugn som person, lyssnar mer än babblar, integritet medveten, lättsam person och Gillar det förbjudna, Jag behandlar andra så som jag själv vill bli behandlad (jag är inte religiös)
  Hör av dig!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.