Jag söker mörkhyade kåta män

Jag söker mörkhyade kåta män

Finns det några mörkhyade män här med sköna, stora, grova, riktigt långa, härliga kukar som jag kan få tillfredsställas av? Du ska först och främst vara en man som älskar att slicka fitta och ge en sensuell oljemassage och ha en uthållig, skön, stor kuk både att suga och rida en del på. Du får gärna vara lite mer undergiven så att jag kan dominera dig, men det är inget absolut krav. Ett stort plus är dock om du ställer upp på att bli fotograferad, endast för mitt eget privata bruk, men inget krav.

Kraven är dock: helt frisk, mycket renlig, rök-och snusfri, samt att du bor i Vetlanda, Eksjö, Nässjö. Sävsjö, och har eget ställe att träffas på. Verifiering sker via skype eller cam och telefonkontakt före en dejt, minst 20 cm lång kuk och du ska kunna prata bra svenska.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.