Bli rejält knullad av en man

Vill slicka fitta och bli knullad på Nyårsafton av ungt par

Hej alla härliga! Jag har inget inplanerat för Nyårsafton men är väldigt kåt. Vill därför avsluta detta år med att bli rejält knullad av en man men även få slicka en ung vacker fitta. Jag är 42 år ung! Fräsch, charmig, normalbyggd, mellanstora bröst. 165 cm lång med mellanblont axellångt hår. Är bra på att suga och slicka (har fått höra det många gånger). Ser fram emot intressanta svar. Jag gillar inte piercingar eller mulliga personer.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hej
    Jag läste din annons och blev verkligen intresserad (särskilt med delen ang. Dina orala kunskaper)
    Jag är 31-årig, fräsch, atletisk och ung.kille från Stockholm, och skulle gärna träffa med dig på nyår eller annars
    Jag kan skicka dig bilder av.mig så du vet vad du skulle få då ^^
    Intresserad? ^^

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.