Stabil knullkompis och inget mer

Stabil knullkompis och inget mer

Det är så här att jag bara älskar sex. Mår absolut bäst av att få regelbundet sex, men vet inte om jag egentligen vill ha något seriöst förhållande men möjligheten måste ju finnas om det klickar mellan oss, så inga upptagna killar för mig tack! Jag söker efter en kille som är i min egen ålder, som är frisk och fräsch, inga märkliga, udda killar tack! Någon kille som gillar helt vanlig sex, med mycket oralsex.

Ingen wet, ingen dominant man, inga piskor, utan bara helt vanligt sex. En kille som kan träffas en 3-4 gånger i veckan, kanske mer om vi känner för det. En kille som kan hålla sig till en enda tjej! En helt normal kille alltså. Då jag bara söker efter en kille så kommer jag inte svara alla, utan bara den som jag finner mest intressant. Gärna någon kille med lite större utrustning mellan benen! Men huvudsaken för mig är att du är ren, fräsch och frisk och helt normal i huvudet!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.