Sexig, ung brunett från fotokursen

Sexig, ung brunett från fotokursen
Sexig, ung brunett från fotokursen

– Javisst, sa jag med ett snett leende och tittade in i hennes frågande ansikte.

– Javisst vadå?, undrade hon såklart, men jag kunde inte förklara.

Det skulle ha låtit så fånigt att förklara att hennes namn passade henne så otroligt bra. Saga. Det var så hon svarat när jag frågat vad hon hette. Saga. Det fanns något naturromantiskt över hennes otroligt vackra ansikte. Hennes långa, mörkbruna hår som böljade ner över hennes rygg och hennes bruna ögon gav henne en mystik och en skönhet som var bedårande. Hon bar ett tajt linne och en kofta som såg ut att vara köpt på Myrorna och bara kunde upphöjas av henne. Saga. Hennes hår var lite rufsigt och hon hade sin kamera i en ganska sliten Kånken-ryggsäck. Hon hade ett par fotriktiga kängor och tajta svart jeans.

Jag var ny i staden efter att ha fått jobb direkt efter min examen från Universitetet och kände inte många. Mina arbetskamrater på kontoret var trevliga, men hade sina liv att leva och mer än ytlig jobbvänskap verkade det inte bli. Efter en månad med alldeles för många kvällar med TV:n som enda sällskap beslöt jag mig för att göra slag i saken och skaffa mig nya vänner. Bara för att jag hade fyllt 26 och börjat jobba betydde det ju inte att jag inte kunde skaffa nya bekantskaper. En flicka att umgås lite med var innersta önskan. Men det jag visste jag inte då.

Efter att ha funderat på hur i helvete man egentligen skaffar nya vänner utanför jobbet vid 26 års ålder insåg jag att en fotokurs kunde vara ett bra sätt. Kursen löpte över 15 veckor, två gånger i veckan på kvällstid. Chansen att träffa nån tjej att åtminstone gå ut och ta en Kaffe Latte eller öl med gjorde att fotokursen var att föredra framför att plocka fram innebandyklubban eller snöra på sig fotbollsskorna igen.

Jag hade lagt märke till henne direkt. Saga. Jag borde nästan förstått att hon hette det. Jag gissade att hon var ett barn av några utflyttande Gröna Vågare. Hennes stil skvallrade om det, fast den var modernare tolkad och uppblandad med ett rörelsemönster som utstrålade grace. Mystik som en Björk blandat med en ett utseende och rörelsemönster som en Jennifer Lopez, fast ändå med en svensk naturlighet. Och sen hennes kropp. Hon var relativt lång, jag gissade på 1.70. Hon var smal – säkert naturligt smal för jag trodde inte hon var den sportiga typen – men inte för smal. Hon hade en fantastisk, närmast obeskrivbar rumpa som rörde sig förföriskt när hon gick fram i korridoren på skolan där vi hade våra fotokurs-seminarium på kvällarna ett par gånger i veckan. Hon bar oftast tajta ljusblå jeans med ett linne eller en tajt t-shirt till och hon såg ut att ha fantastiska bröst. Perfekt runda och relativt stora. Jag kunde inte sluta titta på dem. På henne. På hennes rumpa, hennes bröst eller hennes otroligt vackra ansikte med den mörka hyn och det otroligt charmiga leendet.

Jag hade inte haft chansen att prata med henne under de första seminarierna vi haft, trots att jag velat. Jag hade sökt ögonkontakt med henne utan att lyckas. Förrän en tisdag. Jag hade som vanligt sökt ögonkontakt med henne under seminariet men inte lyckats. Under rasten gick jag och Sanna, en tjej jag känner sen tidigare, ut och rökte medan Saga och en tjej till stod och rökte lite längre bort på skolgården. Jag stod och pratade med Sanna och sneglade bort mot Saga och ”ertappade” henne tittandes på oss. Normalt sett viker folk undan i det läget, men inte Saga. Hon tittade vidare på mig och jag tittade tillbaka. Hennes hållning och sättet hon rökte på gjorde mig helt förlamad och jag släppte inte blicken. Till slut log hon ett snett leende mot mig och återgick till att titta på sin kompis.

– Söt tjej, sa Sanna. Jag kunde bara nicka och hålla med henne.

Det var på tisdagen hon log mot mig och två dagar senare skulle hela gruppen ut i skogen för att fotografera närbilder i naturen – löv, småkryp, blommor och vad vi ville egentligen. Vi hade med oss kaffe i termosar och ryggsäckar och kände oss lite som en Mulle-klass. Vi spred ut oss i skogen med våra systemkameror i högsta hugg och jag gick iväg mot en äng. Det var där jag såg Saga och frågade vad hon hette. Vi pratade lite mer och det visade sig snart att vi hade mycket gemensamt vad gällde exempelvis musik och film. Hon var mer humoristisk och var kaxigare och mer öppenhjärtad än vad jag trott. Dessutom var hon otroligt söt när hon skrattade, vilket var ofta.

Efter kursen var slut hoppade jag in i bilen för att åka hemåt. Jag såg Saga stå och vänta på bussen som gick åt mitt håll. Jag stannade bilen och erbjöd henne skjuts.

– Tackar, sa hon och log leendet igen.

Jag frågade var hon bodde och körde henne hem.

– Tack igen, sa hon. Du vill inte följa med in på en kopp kaffe?

Naturligtvis ville jag det.

Saga visade sig vara två år yngre än mig, 24 alltså. Efter en kopp kaffe och ett otroligt givande samtal om allt ifrån Joey Ramones bortgång och Stanley Kubricks filmer till gamla förhållanden och livsåskådning gick jag hem. Det var jag som reste mig och gick. Varför visste jag inte, bara kände att det var bäst så. Även om jag velat stanna hela natten.

Vår nästa uppgift på fotokursen var Porträttfotografering. Jag skulle träffa Sanna och fota henne och hon skulle fota mig. Tyvärr så fick Sanna förhinder så jag tänkte jag kunde ta och plåta någon annan istället. Det var dock ingen jag kände nog väl att ringa upp och fotografera. Meningen var att vi skulle ta åtminstone ett 50-tal välplanerade kort på vår modell i olika ansiktsvinklar. Jag visste att jag inte skulle ha några sådana kort att framkalla på kursen nu när Sanna var borta.

Samma kväll Sanna ringt mig för att meddela sitt förhinder ringde telefonen.

– Hej! sa en röst jag omedelbart kände igen. Det här är Saga som går i fotokursen. Jooo, det är så att Karin, tjejen som jag umgås mest med på kursen, har hoppat av kursen eftersom hon har börjat jobba kvällar på hennes jobb. Jag fick ditt numret ifrån listan som delades ut på första mötet. Jag tänkte höra om jag kanske kunde vara med när du och din kompis, Sanna heter hon va’, när Ni fotar varandra. För jag antar att Ni ska göra det?

– Jo, det var meningen så, sa jag och försökte hålla mig lugn fastän tusen röster i mitt bröst skrek av glädje och tackade gudarna för min tur.

– Sanna har också förhinder, förklarade jag. Om du vill…alltså….bara om du vill….så skulle väl vi kunna träffas och plåta varandra…alltså…det är ju bara ansiktsfoton sådär, lyckades jag få fram.

– Ja, jättegärna. Ska vi säga hos mig imorgon kväll, du vet ju var jag bor, där du släppte av mig, andra våning till höger. Det står S. Ekberg på dörren. Eller vill du träffas någon annanstans?

– Nej, det blir nog jättebra hos dig. Vilken tid kan jag komma?

– Kom vid sju.

Klockan sju exakt var jag där dagen efter. Jag var ganska snyggt klädd utan det skulle se för uppklätt ut och jag hade lagt ner mycket jobb för att få frisyren se bra ut men ändå så att det inte kunde synas hur mycket jobb jag lagt ner. Det spelade mindre roll. Saga öppnade, lite rufsig i håret, klädd i ett vitt linne och slitna tajta ljusa bruna jeans som bara kunde se så bra ut på henne och hon var barfota. Trots det såg hon bedårande ut. Hennes rumpa såg bättre ut än nånsin och hon förvånade mig med att ge mig en snabb kram när hon öppnade.

– Kom in i röran, sa hon. Det var en charmig lägenhet som förstärkte mitt intryck av henne som en tjej i min smak. Hennes böcker i bokhyllan, CD:s i CD-stället och hennes möblering sa att jag gillade henne.

– Jag tänkte sätta på kaffe, men sen tänkte jag att vi kanske kunde öppna en flaska vin istället, sa hon. Eller har du bilen?

– Nej, jag gick faktiskt hit, svarade jag och ljög. Bilen stod lite längre bort på gatan, men vin var bättre en kaffe.

– Jag tänkte vi kanske kunde ta lite foton på varandra i vardagsrummet, ropade hon från köket. Det blir nog bra med den vita väggen bakom, så man kan fokusera på ansiktet.

Efter vi druckit vårat vin så började vi plåta varandra lite. Till en början kändes det fånigt att stå modell, så vi höll det hela på en slags amatörproffsig nivå där vi diskuterade slutare och bländare inför varje kort och skrattade mycket. Efter första flaskan vin och ansiktskort från alla möjliga vinklar både i vardagsrummet och på balkongen öppnade vi en flaska vin till och gick ut på balkongen och rökte två cigaretter var. Under den tiden hann vi dricka upp nästan hela andra flaskan också och började bli rejält fnissiga.

– Vill du ha en White Russian? ropade Saga från köket. Visst ville jag det. När den var uppdrucken började vi definitivt känna av alkoholen. Vi återgick till fotograferandet.

– Vi får väl se till att ta lite balla bilder, sa jag.

Hon höll med. Jag plåtade henne görandes olika grimaser, hängandes upp och ner och med hennes hår framför ansiktet. Jag började märka en annan sida hos henne nu. Hon gillade det hon gjorde. Hon var otroligt sexig framför kameran och jag såg att hon kände sig sexig också. Hon blev nu lite mer initiativrik och vågad. Jag tog ett par kort av henne där hon putade med läpparna och ett där hon lutade sig framåt så att mycket att klyftan mellan de otroliga brösten syntes väl.

– Vänta….jag vet! sa hon och sprang in på toaletten, uppenbart lite berusad av alkoholen och uppspelt av att få vara framför kameran.

– Ändra kameran till en snabb slutartid, ropade hon och jag hörde hur hon satte på duschen. Vad fan händer nu? tänkte jag upphetsat, men hon kom ut med kläderna på fast genomblöt i håret.

– Plåta mig när jag ruskar på håret, sa hon.

– Som en hund. Vattendropparna flög och jag fotograferade.

Saga skrattade och ruskade tills hon blev trött. Det var då det hände. Det var då hon tittade upp på mig. Hon stannade upp och tittade på mig med håret rufsigt och blött och hennes vita linne genomskinligt efter att även det blivit blött. Just då var hon det sexigaste jag någonsin sett. Hennes stora bröst stramade åt kring det blöta tyget och hon måste ha sett min blick för hon tittade ner på sina bröst och såg att de syntes väl genom tyget. Hon bar ingen BH. Hon tittade upp på mig igen och log sitt underbaraste leende.

– Ska du inte fortsätta fotografera?

Jag tog upp kameran igen och zoomade in henne, inte bara ansiktet den här gången utan även hennes bröst. Hon njöt. Jag kände hur det stramade mina byxor och jag började bli hård. Hon var så otroligt vacker och sexig.

-Ta av dig linnet, sa jag plötsligt.

Jag visste inte varifrån det kom, det kom utan förvarning och åkte direkt ifrån reptilhjärnan eller kuken eller varifrån det nu kom direkt ut till halsen och ut ur min mun. Jag skulle just be om ursäkt när jag såg att Saga log, vände sig om med ryggen mot mig och tog av sig linnet. Med händerna kupade om sina fantastiska bröst vände hon sig mot mig igen och log klurigt. Jag tog upp kameran igen och fortsatte plåta. Efter några kort vände hon sig om igen och med ryggen mot mig knäppte hon upp sina byxor. Med visst besvär fick hon av sig de tajta jeansen och stod nu i bara vita stringtrosor vänd mot mig. Jag fotograferade. Hennes rumpa och hennes rygg var perfekta. Rumpan var absolut inte liten, snarare aningen rund, men ändå tajt. Den såg fantastisk ut i kontrast till hennes ryggslut och hennes mörka hår. En perfekt naturlig rumpa på en ung kvinna. Hon vände sig om och lät mig ta några kort på henne framifrån, fortfarande med händerna kupade över brösten. Jag kunde ana kupningen mellan hennes ben, där skötet och det mörka könshåret gjorde att trosorna putade en aning.

Utan att säga någonting vände hon sig om igen och gick från vardagsrummet in i sovrummet och la sig i sängen. Den hade inget överkast men ett tjockt vitt duntäcke där hon sjönk ner. Jag följde efter med andan i halsen och kameran beredd. Hon la sig på rygg och tittade på mig när jag iakttog henne genom kameralinsen. Hon lyfte händerna över nacken så att brösten lyfte sig och hon såg om möjligt ännu bättre och sexigare ut. Jag fortsatte fotografera. Jag var nu oerhört hård och hon måste insett det och hon njöt av det och av att bli fotograferad. Utan ett ord böjde hon sig framåt och drog långsamt av sig trosorna och lade varsamt ned dem på golvet bredvid sängen. En vältrimmad triangel av mörkt könshår till hennes perfekta mage och bruna kropp var nästan mer än vad jag kunde ta, men jag fortsatte fotografera henne. Saga log klurigt mot mig och tog ett finger i sin mun, vätte det och lät det vandra över hennes bröst där hon lekte lite med den ena bröstvårtan tills den styvnade. Jag fotograferade med skakiga händer. Hon lät fingret fortsätta nedåt över hennes fantastiska mage och la ena handen på ett av brösten samtidigt som hon drog ner fingret in mellan hennes ben. Ett stön följde när hon stack in fingret och masserade hennes klitoris rytmiskt. Jag kunde knappt stå upp längre och var rädd att jag skulle komma direkt. Saga verkade för ett ögonblick ha försvunnit in i sin egen väg där hon låg och smekte sig själv och stönade svagt, men så plötsligt slutade hon. Med ett finurligt leende tittade hon på mig, var på väg att säga något, men reste sig istället upp på alla fyra med stjärten mot mig så att skötet syntes när jag plåtade henne och fortsatte att smeka sig själv så. Jag kunde nästa se hur våt hon hade blivit nu. Jag fotograferade.

Det var sista bilden. Kameran började göra väsen av sig och spola tillbaka rullen. Hon vände sig om från sin position på alla fyra och la sig ner på rygg igen i sängen.

– Kom! sa hon. Jag lydde. Jag hoppade snabbt ner i sängen och la mig bredvid henne. Hon klädde av mig alla mina kläder snabbt och effektivt och tittade upp på mig glatt när hon seg hur otroligt hård jag var när hon drog ner mina boxershorts. Hon tog tag i min kuk och drog att par långsamma drag, ungefär som om hon provade den. Den fick visst godkänt, eftersom hon fortsatte med att helt dra av mig boxershortsen. Så låg vi nakna bredvid varandra.

Jag följde konturerna på hennes kropp. Hon hade en oerhört len hy och rundningarna på hennes kropp var kvinnliga och mjuka. Hon kysste mig. Hon tog mitt ansikte och sög på mina läppar och öppnade min mun så att våra tungar kysstes och virvlade. Det jag kände var någonting annat än bara kåthet – det var åtrå i dess renaste form. Åtrå inte bara för att få ha sex, utan åtrå till Saga, till den fantastiskt vackra unga kvinnan vid min sida men det otroliga ansiktet och den sagolika kroppen. Vi låg på sidan mot varandra och tittade på varandras kroppar. Hon smekte mitt bröst, mitt ansikte, mitt hår och min mage med sina nätta fingrar. Sen tog hon tag i min kuk och slöt sin hand runt den. Med mjuka drag runkade hon mig samtidigt som jag med min hand särade på hennes ben och smekte mig mot hennes sköte via hennes läppar…nacke…hals…armar…bröst…mage…lår….innanlår. Hon var våt när jag rörde vid henne och det gick som en elektrisk stöt i henne när mina fingrar nådde rätt.

Vi låg kvar så och onanerade varandra ett tag tills hon tog bort min hand och satte sig nedanför mig mellan sina ben. Hon lutade sig framåt och kysste mig på munnen och lutade sig sedan nedåt och kysste mina bröstvårtor och fortsatte ner via min mage till min kuk. Men sina nätta fingrar lekte hon med mina kulor samtidigt som hon slickade mitt ollon. Hon tog ett fastare tag i min kuk och tog in den i sin mun. Det var en sanslös känsla. Hennes tunga virvlade runt mitt ollon samtidigt som hon lätt arbetade med handen och sög på min kuk. Hon tog den långt in, så långt att jag trodde hon skulle få en kräkreflex. Jag tittade ner på henne och hon tittade upp och log samtidigt som hon slickade på mitt ollon. Hon fortsatte att suga och hon sög helt gudomligt.

– Kom, sa jag till henne och visade att hon skulle vända på sig.

Hon förstod, snurrade runt så att hennes rumpa var i jämnhöjd med mitt ansikte och satte sig gränsle över mitt ansikte så vi förenades i en 69:a. Det var som en rundgång av kåthet och elektricitet när jag slickade henne samtidigt som hon sög mig. Hennes safter rann ner i mitt ansikte och jag var rädd att jag skulle explodera i hennes ansikte innan jag hunnit komma in i henne.

Jag vred henne runt igen och hon tog tag i min kuk och styrde in mig i hennes genomblöta sköte. Hon satte sig på min kuk så att hela kuken sjönk in i henne direkt. Ett stön hördes från henne och sen började hon rida. Och som hon red mig. Hennes rumpa formligen piskade mot mig i korta snabba juck och hon skrek av vällust. Hennes fantastiska bröst gungade framför mina ögon och hon tog mina händer och satte på hennes bröst. Jag var rädd att det skulle gå för mig med en gång, men hon verkade ha en närmast telepatisk förmåga att sluta rida mig när jag var nära och ta det lugnare precis så att jag kunde hålla igen. Hon gjorde så flera gånger och bara satt grensle över mig med min kuk fullständigt inne i henne och när hon satt så så slöt hon ögonen och bara rörde sig väldigt lätt, liksom gned med hela rumpan och skötet på min mage, bara några milimeter fram och tillbaka. Hon stönade lågt, sen öppnade hon ögonen och satte igång att rida mig som ingen tjej ridit mig förrut.

Efter att hon ridit mig i några minuter hoppade hon av min kuk och lade sig på rygg. Jag tog ta runt hennes vader och lyfte upp hennes ben på mina axlar, ställde mig på knä tog tag i min kuk och lutade mig över henne så att min kuk nådde så långt in det bara gick. Jag började knullade henne skoningslöst. Jag höll upp henne och sköt in en kudde under hennes rumpa så att hon kom upp en bit så att min kuk kom att gnida mot framkanten av hennes sköte och jag hörde hur nära hon var. Jag var också otroligt nära men höll i ett tag till. Jag körde på hårdare och hårdare och hon skrek och skrek tills jag riktigt kände hur hennes muskler krampade runt min kuk och hon stönade ut sin orgasm flera sekunder. Jag fortsatte att knulla henne under hela hennes orgasm och tittade på henne i ansiktet under tiden. Det var en underbar syn, en helt självupptagen vacker ung kvinna – närvarande men ändå långt därifrån i hennes egen värld av njutning.

Jag drog mig ur och visade med lätta händer att jag villa att hon skulle vända sig om. Hon förstod direkt och vände på sig och ställde sig på alla fyra med rumpan mot mig. Jag fattade tag i henne och med händerna på hennes sidor tryckte jag in min kuk djupt in i henne. Hon stötte emot mig med sin tajta rumpa trots att jag knullade henne så hårt jag kunde. Hon skrek ut både en andra och en tredje orgasm innan jag kände att jag inte kunde hålla mig längre. Jag drog mig ur och stod kvar på knä ovanför henne. Hon vred sig runt så att hon hamnade på rygg igen så att jag nu stod med ett knä på vars en sida om henne strax nedanför hennes bröst. Hon kravlade sig upp något och lyckades komma upp med huvudet så att hon kunde ta tag i min kuk med sina nätta händer i och böja ned den något. Hon retade mig lite först genom att slicka på mitt vid det här laget ultrakänsliga ollon samtidigt som hon runkade mig. Hon tog sedan min kuk i munnen och fortsatte suga mig tills jag lät henne förstå att jag skulle komma. Strax innan det gick för mig drog hon mig ur sin mun och jag kom i kaskad efter kaskad över hennes ansikte och hennes bröst. Hon fortsatte koncentrerat att runka mig, hela tiden med blicken på min kuk, tills det inte fanns en droppe sperma kvar att mjölka ur mig och vid det laget var hon täckt av min säd. Hon tittade upp på mig – en ganska komisk syn. Hennes otroligt söta ansikte och vackra leende var en udda kontrast till all sperma i hennes ansikte och över hennes bröst och min i det närmaste slaka kuk som hon fortfarande runkade med lätta tag. Jag kollapsade vid hennes sida och gav henne en kram…en kladdig kram med svett och sperma på våra kroppar men vem brydde sig? Hon gav mig en puss på pannan och vi gick upp och duschade och virade en handduk runt oss och gick ut på balkongen och rökte. Det var rejält mörkt nu.

– De där korten tar du inte med till kursen hoppas jag!, sa hon och skrattade. Hennes nyduschade ansikte i det vita ljuset från månen och gatulamporna, hennes mörka hår och hennes leende med de underbara smilgroparna gjorde henne fantastisk vacker. Jag kysste henne på pannan och drog ett djupt bloss på min cigarett.

Jag tog naturligtvis inte med korten till kursen. Vi fick göra om uppgiften, Sanna var förstående att jag hellre gjorde om den med Saga. Det blev många fler fotosessioner, eftersom vår relation fortsatte långt efter kursen tog slut.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.